Més de 200 infermeres assisteixen a Son Espases a la I Jornada d’Infermeria de Pràctica Avançada

Més de 200 professionals de la infermeria de tots els hospitals públics de les Illes Balears han ass...

Un hospital per als ossos de peluix

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de la UIB ha organitzat...

702 corredors participen a la Segona Cursa Son Espases

702 corredors han participat avui matí a la Segona Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de ...

Les noves habitacions d'Oncologia Pediàtrica de Son Espases milloraran el confort dels infants ingressats

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patrícia...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dijous, 26 Juny 2014 13:39

Els “Pirates Adventure” de Magaluf donen 5.055 euros a l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases Destacats

 

Els Pirates Adventure de Magaluf han presentat el seu espectacle als nins i a les nines hospitalitzats a l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases amb una actuació a l’entrada de Consultes Externes.

 

 A la “Charity Premier 2014”, celebrada el proppassat 10 de maig, els Pirates Adventure varen recaptar 5.055 euros que ara es destinaran a la decoració de diverses zones de l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases.

 

  

Durant l’acte d’entrega, els infants ingressats a l’Hospital i també els que han acudit a una cita de Consultes Externes han pogut gaudir d’una actuació especial dels Pirates Adventure. En una representació especialment pensada per als pacients, els Pirates han exhibit les seves habilitats acrobàtiques i han mostrat un espectacle de ball. Posteriorment, els artistes han visitat les plantes d’hospitalització i han repartit obsequis als pacients.

 L’acte ha comptat amb la presència del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Victor Ribot, que ha recollit la donació i ha agraït als artistes l’actuació desinteressada i la seva generositat amb els infants de Son Espases.

 Aquesta donació servirà per a la decoració de diverses zones de l’Àrea de Pediatria i per a la creació d’un entorn més càlid per al benestar dels pacients pediàtrics i els seus familiars. La col·laboració amb l’equip dels Pirates Adventure i l’Hospital Universitari Son Espases té vocació de tenir continuïtat en el temps, per impulsar diversos projectes solidaris a l’hospital de referència de les Illes.

 

 

 

 

 

Llegir 944 vegades