Comença l'activitat assistencial a la nova unitat de convalescència B de l'Hospital General

L’Hospital General ha posat en marxa avui la nova Unitat de Convalescència B que té una superfície d...

Son Espases habilita un espai per a consultes externes a l’antiga àrea quirúrgica de l’Hospital General

L’Hospital Universitari Son Espases ha iniciat les obres per habilitar un espai per a consultes exte...

Els radiòlegs de Son Espases alerten de les lesions que pot provocar fer esport sense una preparació correcta

Amb motiu del Dia Internacional de la Radiologia, els radiòlegs de l’Hospital Universitari Son Espas...

Son Espases instal·la pantalles a les sales d’espera d’Urgències que informen de la ubicació i del nivell de triatge dels pacients

A l’Hospital Universitari Son Espases s’han instal·lat pantalles informatives a les sales d’espera d...

Es presenta a Son Espases la primera UVI mòbil pediàtrica de les Illes Balears

L’Hospital Universitari Son Espases ha acollit la presentació de la primera UVI mòbil pediàtrica de ...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dijous, 26 Juny 2014 13:39

Els “Pirates Adventure” de Magaluf donen 5.055 euros a l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases Destacats

 

Els Pirates Adventure de Magaluf han presentat el seu espectacle als nins i a les nines hospitalitzats a l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases amb una actuació a l’entrada de Consultes Externes.

 

 A la “Charity Premier 2014”, celebrada el proppassat 10 de maig, els Pirates Adventure varen recaptar 5.055 euros que ara es destinaran a la decoració de diverses zones de l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases.

 

  

Durant l’acte d’entrega, els infants ingressats a l’Hospital i també els que han acudit a una cita de Consultes Externes han pogut gaudir d’una actuació especial dels Pirates Adventure. En una representació especialment pensada per als pacients, els Pirates han exhibit les seves habilitats acrobàtiques i han mostrat un espectacle de ball. Posteriorment, els artistes han visitat les plantes d’hospitalització i han repartit obsequis als pacients.

 L’acte ha comptat amb la presència del director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Victor Ribot, que ha recollit la donació i ha agraït als artistes l’actuació desinteressada i la seva generositat amb els infants de Son Espases.

 Aquesta donació servirà per a la decoració de diverses zones de l’Àrea de Pediatria i per a la creació d’un entorn més càlid per al benestar dels pacients pediàtrics i els seus familiars. La col·laboració amb l’equip dels Pirates Adventure i l’Hospital Universitari Son Espases té vocació de tenir continuïtat en el temps, per impulsar diversos projectes solidaris a l’hospital de referència de les Illes.

 

 

 

 

 

Llegir 1010 vegades