Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 02 Juliol 2014 13:19

L’Hospital Universitari Son Espases acull unes Jornades de formació sobre noves tècniques de diagnòstic per imatge Destacats

 

GE Healthcare en col·laboració amb el Servei de Salut de les Illes balears organitza el primer User’s Club en el qual es fan sessions de formació amb l’objectiu de recolzar la formació als usuaris de les seves múltiples solucions en radiodiagnòstic

 L’Hospital Universitari Son Espases acull unes Jornades de formació sobre noves tècniques de diagnòstic per imatge adreçades a radiòlegs, tècnics i físics i inclou carrusels teoricopràctics multimodalitat i tallers pràctics dirigits per Clinical Educations Specialist de GE Healthcare.

 L’objectiu de les jornades és fiançar el diagnòstic per TAC i per ressonància magnètica i proporcionar informes més precisos, segurs i definitius.

 A l’Hospital Universitari Son Espases es duen a terme 500 ressonàncies cardíaques a l’any i més de 4.000 estudis vasculars. A més, el TAC de perfusió s’emprarà pròximament per fer seguiment dels tumors a Oncologia i veure la resposta que tenen als tractaments. A l’Hospital de referència, també s’efectuen 50 estudis de pròstata i 50 endoscòpies virtuals de colon que permeten l’obtenció d’imatges d’endoscòpia sense haver d’introduir un tub.

 

A les Jornades, hi participen els caps de servei de l’Hospital Universitari Son Espases, de l’Hospital Son Llàtzer i de l’Hospital de Manacor.

 

 

Llegir 1351 vegades