Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 30 Juliol 2014 10:06

Guia d’Informació Oncopediàtrica

La Guia d’Informació Oncopediàtrica neix com un projecte conjunt impulsat pels pediatres oncòlegs de Son Espases, pel personal d’infermeria del Servei d’Oncologia Pediàtrica que presta la seva atenció a la planta d’hospitalització i a Hospital de Dia i pels professionals de la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques. A més, l’equip de psicòlegs d’ASPANOB i de l’Hospital Sant Joan de Déu de Palma han participat en l’elaboració de la Guia.

La base de la informació que la Guia conté és la que els professionals d’oncopediatria de l’Hospital expliquen en les sessions per als pares, mares i familiars d’infants que han acabat de ser diagnosticats de càncer. L’objectiu d’aquestes sessions és orientar els pares i altres familiars i proporcionar mecanismes de resposta per afrontar la malaltia amb el grau màxim d’humanització possible.

La Guia està dividida en tres quaderns: el primer aborda aspectes generals sobre el càncer (diagnòstic, tipus més freqüents i tractament). El segon versa sobre l’alimentació, el sol, la higiene i el contacte amb animals. El tercer informa sobre aspectes psicològics i socials

Llegir 6415 vegades