Convocada la Tercera Cursa de Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Tercera Cursa Son Espases per al diumenge 23 de...

Son Espases lliura els Premis d’Investigació 2019

L’Hospital Universitari Son Espases ha lliurat avui matí els Premis d’Investigació 2019, que pretene...

Son Espases, el primer hospital d’espanya a aplicar un nou sistema que permet monitorar la còclea durant l’implant de l’elèctrode

Unitat d’Otorrinolaringologia de l’Hospital Universitari Son Espases ha estat la primera d’Espanya a...

Son Espases registra la xifra de trasplantaments renals més alta amb un total de 83 intervencions

L’Hospital Universitari Son Espases ha realitzat, durant l’any 2019, vuitanta-tres trasplantaments d...

Son Espases realitza per primera vegada a les balears una intervenció d’endometriosi profunda amb visualització de l’urèter amb contrast

El Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari Son Espases ha realitzat, per prime...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dijous, 29 Setembre 2016 09:05

L’Hospital General acull a partir de demà un conjunt d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Persones Grans, que se celebra l’1 d’octubre Destacats

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears i l’Associació Balear
d’Infermeria Geriàtrica i Gerontològica participen en l’organització dels actes

  

Del 29 de setembre al 5 d’octubre s’hi exposaran
fotografies sobre el passat i el present del centre hospitalari

 

L’Hospital General, juntament amb el Col·legi d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) i l’Associació Balear d’Infermeria Geriàtrica i Gerontològica (ABIGG), ha organitzat diversos actes amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors. El lema de la jornada d’enguany és “Implica’t contra la discriminació per motius d’edat”, amb el qual l’ONU vol cridar l’atenció sobre les dificultats que tenen les persones grans si la societat en què viuen les infravalora o deixa de comptar-hi a partir dels 60 anys.

 Els actes, que tendran lloc a l’Hospital General, comencen demà, dijous 29 d’octubre, amb una conferència-col·loqui pronunciada per la Dra. Julia Gallo, infermera i professora de la UIB, que se centrarà en la dependència i la solitud de les persones grans. L’acte començarà a les 17 hores. 

L’acte central tendrà lloc dissabte, 1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans. L’Hospital General acollirà a les 11 hores l’actuació del Cor de Mestres Cantaires de la UIB, dirigit per Pilar Riera i, a les 12 hores, es presentarà l’exposició “L’Hospital General i els antics hospitals a l’Edat Mitjana”, elaborada pel professional Jaume Moll. També es convocarà el primer concurs fotogràfic sobre la gent gran, patrocinat pel COIBA, l’ABIGG, Foto Ruano i Gràfiques Rubines.  

Dimecres, 5 d’octubre, es projectarà a les 17 hores la pel·lícula Amor, guanyadora d’un Oscar, del director Michael Haneke, i posteriorment es farà un debat.

 A banda d’aquests actes, des del 29 de setembre fins al 5 d’octubre s’exposaran fotografies de l’Hospital General i el seu entorn al vestíbul principal. Les instantànies són del professional del centre Antoni Truyols.

Llegir 662 vegades