Son Espases amplia l’oferta formativa especialitzada, de manera que podrà formar residents de rehabilitació

L’Hospital Universitari Son Espases ha ampliat la seva oferta de formació sanitària especialitzada, ...

Son Espases inverteix 1,7 milions d’euros en la renovació dels servidors del sistema d’informació d’històries clíniques

L’Hospital Universitari Son Espases ha invertit 1,7 milions d’euros per renovar els servidors del se...

Més de 200 infermeres assisteixen a Son Espases a la I Jornada d’Infermeria de Pràctica Avançada

Més de 200 professionals de la infermeria de tots els hospitals públics de les Illes Balears han ass...

Un hospital per als ossos de peluix

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de la UIB ha organitzat...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dijous, 29 Setembre 2016 09:05

L’Hospital General acull a partir de demà un conjunt d’actes per commemorar el Dia Internacional de les Persones Grans, que se celebra l’1 d’octubre Destacats

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears i l’Associació Balear
d’Infermeria Geriàtrica i Gerontològica participen en l’organització dels actes

  

Del 29 de setembre al 5 d’octubre s’hi exposaran
fotografies sobre el passat i el present del centre hospitalari

 

L’Hospital General, juntament amb el Col·legi d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) i l’Associació Balear d’Infermeria Geriàtrica i Gerontològica (ABIGG), ha organitzat diversos actes amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Persones Majors. El lema de la jornada d’enguany és “Implica’t contra la discriminació per motius d’edat”, amb el qual l’ONU vol cridar l’atenció sobre les dificultats que tenen les persones grans si la societat en què viuen les infravalora o deixa de comptar-hi a partir dels 60 anys.

 Els actes, que tendran lloc a l’Hospital General, comencen demà, dijous 29 d’octubre, amb una conferència-col·loqui pronunciada per la Dra. Julia Gallo, infermera i professora de la UIB, que se centrarà en la dependència i la solitud de les persones grans. L’acte començarà a les 17 hores. 

L’acte central tendrà lloc dissabte, 1 d’octubre, Dia Internacional de les Persones Grans. L’Hospital General acollirà a les 11 hores l’actuació del Cor de Mestres Cantaires de la UIB, dirigit per Pilar Riera i, a les 12 hores, es presentarà l’exposició “L’Hospital General i els antics hospitals a l’Edat Mitjana”, elaborada pel professional Jaume Moll. També es convocarà el primer concurs fotogràfic sobre la gent gran, patrocinat pel COIBA, l’ABIGG, Foto Ruano i Gràfiques Rubines.  

Dimecres, 5 d’octubre, es projectarà a les 17 hores la pel·lícula Amor, guanyadora d’un Oscar, del director Michael Haneke, i posteriorment es farà un debat.

 A banda d’aquests actes, des del 29 de setembre fins al 5 d’octubre s’exposaran fotografies de l’Hospital General i el seu entorn al vestíbul principal. Les instantànies són del professional del centre Antoni Truyols.

Llegir 622 vegades