Son Espases amplia l’oferta formativa especialitzada, de manera que podrà formar residents de rehabilitació

L’Hospital Universitari Son Espases ha ampliat la seva oferta de formació sanitària especialitzada, ...

Son Espases inverteix 1,7 milions d’euros en la renovació dels servidors del sistema d’informació d’històries clíniques

L’Hospital Universitari Son Espases ha invertit 1,7 milions d’euros per renovar els servidors del se...

Més de 200 infermeres assisteixen a Son Espases a la I Jornada d’Infermeria de Pràctica Avançada

Més de 200 professionals de la infermeria de tots els hospitals públics de les Illes Balears han ass...

Un hospital per als ossos de peluix

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de la UIB ha organitzat...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimecres, 15 Novembre 2017 12:19

Son Espases garanteix el dret de conciliació familiar als seus professionals Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases vol fer palès que garanteix la conciliació familiar als seus professionals, com no pot ser de cap altra manera. De fet, actualment 585 professionals que depenen de la Direcció d’Infermeria tenen autoritzada una reducció de jornada, cosa que afavoreix la conciliació de la vida laboral i la familiar.

 El 2 de novembre d’enguany, la Direcció d’Infermeria va enviar una nota interna a totes les supervisores d’àrea i d’unitat d’infermeria per informar que les reduccions de jornada sol·licitades per als dies 24, 25, 26 i 31 de desembre; 1, 5 i 6 de gener, i Dijous Sant, Divendres Sant i Segona Festa de Pasqua es valoraran juntament amb les peticions de festiu sol·licitades per la resta de professionals de cada unitat. Es tracta, doncs, que tots els professionals puguin gaudir d’aquests dies festius en igualtat de condicions, de manera que no hi tenguin preferència els professionals que demanen la reducció de jornada. Aquesta mesura garantirà la conciliació familiar de tots els professionals i, paral·lelament, una atenció sanitària excel·lent als pacients.

 Entre ahir i avui, el director i els quatre subdirectors d’infermeria s’han reunit amb tots els sindicats representats en la Junta de Personal. En les reunions s’ha insistit que aquesta mesura afecta exclusivament deu dies de l’any i que respon a la intenció, d’una banda, que tots els professionals puguin tenir la possibilitat de gaudir d’aquests dies festius en igualtat de condicions i, d’una altra banda, de garantir l’assistència sanitària d’acord amb els estàndards de qualitat i d’excel·lència.

Llegir 422 vegades