Comença l'activitat assistencial a la nova unitat de convalescència B de l'Hospital General

L’Hospital General ha posat en marxa avui la nova Unitat de Convalescència B que té una superfície d...

Son Espases habilita un espai per a consultes externes a l’antiga àrea quirúrgica de l’Hospital General

L’Hospital Universitari Son Espases ha iniciat les obres per habilitar un espai per a consultes exte...

Els radiòlegs de Son Espases alerten de les lesions que pot provocar fer esport sense una preparació correcta

Amb motiu del Dia Internacional de la Radiologia, els radiòlegs de l’Hospital Universitari Son Espas...

Son Espases instal·la pantalles a les sales d’espera d’Urgències que informen de la ubicació i del nivell de triatge dels pacients

A l’Hospital Universitari Son Espases s’han instal·lat pantalles informatives a les sales d’espera d...

Es presenta a Son Espases la primera UVI mòbil pediàtrica de les Illes Balears

L’Hospital Universitari Son Espases ha acollit la presentació de la primera UVI mòbil pediàtrica de ...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimecres, 15 Novembre 2017 12:19

Son Espases garanteix el dret de conciliació familiar als seus professionals Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases vol fer palès que garanteix la conciliació familiar als seus professionals, com no pot ser de cap altra manera. De fet, actualment 585 professionals que depenen de la Direcció d’Infermeria tenen autoritzada una reducció de jornada, cosa que afavoreix la conciliació de la vida laboral i la familiar.

 El 2 de novembre d’enguany, la Direcció d’Infermeria va enviar una nota interna a totes les supervisores d’àrea i d’unitat d’infermeria per informar que les reduccions de jornada sol·licitades per als dies 24, 25, 26 i 31 de desembre; 1, 5 i 6 de gener, i Dijous Sant, Divendres Sant i Segona Festa de Pasqua es valoraran juntament amb les peticions de festiu sol·licitades per la resta de professionals de cada unitat. Es tracta, doncs, que tots els professionals puguin gaudir d’aquests dies festius en igualtat de condicions, de manera que no hi tenguin preferència els professionals que demanen la reducció de jornada. Aquesta mesura garantirà la conciliació familiar de tots els professionals i, paral·lelament, una atenció sanitària excel·lent als pacients.

 Entre ahir i avui, el director i els quatre subdirectors d’infermeria s’han reunit amb tots els sindicats representats en la Junta de Personal. En les reunions s’ha insistit que aquesta mesura afecta exclusivament deu dies de l’any i que respon a la intenció, d’una banda, que tots els professionals puguin tenir la possibilitat de gaudir d’aquests dies festius en igualtat de condicions i, d’una altra banda, de garantir l’assistència sanitària d’acord amb els estàndards de qualitat i d’excel·lència.

Llegir 484 vegades