Convocada la Tercera Cursa de Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Tercera Cursa Son Espases per al diumenge 23 de...

Son Espases lliura els Premis d’Investigació 2019

L’Hospital Universitari Son Espases ha lliurat avui matí els Premis d’Investigació 2019, que pretene...

Son Espases, el primer hospital d’espanya a aplicar un nou sistema que permet monitorar la còclea durant l’implant de l’elèctrode

Unitat d’Otorrinolaringologia de l’Hospital Universitari Son Espases ha estat la primera d’Espanya a...

Son Espases registra la xifra de trasplantaments renals més alta amb un total de 83 intervencions

L’Hospital Universitari Son Espases ha realitzat, durant l’any 2019, vuitanta-tres trasplantaments d...

Son Espases realitza per primera vegada a les balears una intervenció d’endometriosi profunda amb visualització de l’urèter amb contrast

El Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari Son Espases ha realitzat, per prime...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimecres, 20 Desembre 2017 14:15

Son Espases homenatja els professionals que s'han jubilat enguany Destacats

Emmarcat en la programació del dia de la Festa de Nadal, l’Hospital Universitari Son Espases ha retut, aquest matí, un homenatge als professionals que s’han jubilat enguany. Un acte en el qual s’ha reconegut la seva feina i dedicació. També s’ha atorgat una condecoració als professionals que fa 25 anys que treballen a l’Hospital.

 A les 11.30 h ha començat, a la Sala d’Actes, la tradicional Festa de Nadal de Son Espases amb l’actuació nadalenca de la Coral de l’HUSE i el Cant de la Sibil·la a càrrec de Maria Antònia Camps Fornari, cantaire de les corals Cor de Dones i Orfeó de la Universitat de les Illes Balears. Posteriorment, s’han lliurat les condecoracions als professionals que formen part d’aquesta família des de fa 25 anys i s’ha homenatjat els treballadors que es jubilen enguany.

 A més, també s’ha dut a terme l’entrega de premis dels diferents concursos que es duen a terme anualment. Els guardonats del XXVI Concurs de Betlems han estat la Unitat d’Hospitalització 1-O (Oncologia i Ginecologia), que ha obtingut el primer premi, i la Unitat d’Hospitalització 2-O (Cirurgia Vascular i Cardiologia), que ha obtingut el segon premi. La Unitat de Rehabilitació de l’HUSE i Admissió Consultes han obtingut, respectivament, el primer i el segon premi del VII Concurs de Decoració Nadalenca, i els premiats del XXVI Concurs de Fotografia han estat Isabel Ruiz (primer premi) i Eduardo Martínez (segon premi).

Llegir 730 vegades