Comença l'activitat assistencial a la nova unitat de convalescència B de l'Hospital General

L’Hospital General ha posat en marxa avui la nova Unitat de Convalescència B que té una superfície d...

Son Espases habilita un espai per a consultes externes a l’antiga àrea quirúrgica de l’Hospital General

L’Hospital Universitari Son Espases ha iniciat les obres per habilitar un espai per a consultes exte...

Els radiòlegs de Son Espases alerten de les lesions que pot provocar fer esport sense una preparació correcta

Amb motiu del Dia Internacional de la Radiologia, els radiòlegs de l’Hospital Universitari Son Espas...

Son Espases instal·la pantalles a les sales d’espera d’Urgències que informen de la ubicació i del nivell de triatge dels pacients

A l’Hospital Universitari Son Espases s’han instal·lat pantalles informatives a les sales d’espera d...

Es presenta a Son Espases la primera UVI mòbil pediàtrica de les Illes Balears

L’Hospital Universitari Son Espases ha acollit la presentació de la primera UVI mòbil pediàtrica de ...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dilluns, 26 Febrer 2018 09:55

655 corredors participen en la primera Cursa Son Espases Destacats

655 corredors han participat avui matí a la Primera Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de l’Hospital que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida. Els diners recaptats en aquesta primera edició es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quin projecte s’han de destinar.

 La cursa ha començat a les 11.00 h amb el recorregut següent: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases.

 Aziz Boutoil i Marga Ferragut han estat els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8 quilòmetres. Pedro Olmo i Magdalena Torres han estat els guanyadors de la prova popular de 4 quilòmetres. Es poden consultar els resultats definitius a la pàgina web d’Élitechip: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6105318.

 La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha donat la sortida de la Cursa, ha felicitat els organitzadors de l’acte i ha encoratjat els participants. També ha estat l’encarregada de lliurar els premis als guanyadors, juntament amb el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i amb el director gerent de Son Espases, Josep Pomar.

 

Agraïments

La celebració de la Primera Cursa Son Espases ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris (entre professionals de l’Hospital i escoltes de l’Agrupament Eladi Homs), de la implicació d’institucions (Servei de Salut, Institut Municipal d’Esports i Policia Local de Palma) i del suport de les empreses GEE Iberman, Obra Social “la Caixa”, El Corte Inglés, Duet Esports Portitxol, Quely, Amore, The Tribe Concept, Kare i Hospital Universitari Son Espases Societat Concessionària.

 

 

 

 

 

 

 

 

Llegir 876 vegades