Son Espases amplia l’oferta formativa especialitzada, de manera que podrà formar residents de rehabilitació

L’Hospital Universitari Son Espases ha ampliat la seva oferta de formació sanitària especialitzada, ...

Son Espases inverteix 1,7 milions d’euros en la renovació dels servidors del sistema d’informació d’històries clíniques

L’Hospital Universitari Son Espases ha invertit 1,7 milions d’euros per renovar els servidors del se...

Més de 200 infermeres assisteixen a Son Espases a la I Jornada d’Infermeria de Pràctica Avançada

Més de 200 professionals de la infermeria de tots els hospitals públics de les Illes Balears han ass...

Un hospital per als ossos de peluix

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de la UIB ha organitzat...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dilluns, 26 Febrer 2018 09:55

655 corredors participen en la primera Cursa Son Espases Destacats

655 corredors han participat avui matí a la Primera Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de l’Hospital que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida. Els diners recaptats en aquesta primera edició es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quin projecte s’han de destinar.

 La cursa ha començat a les 11.00 h amb el recorregut següent: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases.

 Aziz Boutoil i Marga Ferragut han estat els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8 quilòmetres. Pedro Olmo i Magdalena Torres han estat els guanyadors de la prova popular de 4 quilòmetres. Es poden consultar els resultats definitius a la pàgina web d’Élitechip: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6105318.

 La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha donat la sortida de la Cursa, ha felicitat els organitzadors de l’acte i ha encoratjat els participants. També ha estat l’encarregada de lliurar els premis als guanyadors, juntament amb el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i amb el director gerent de Son Espases, Josep Pomar.

 

Agraïments

La celebració de la Primera Cursa Son Espases ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris (entre professionals de l’Hospital i escoltes de l’Agrupament Eladi Homs), de la implicació d’institucions (Servei de Salut, Institut Municipal d’Esports i Policia Local de Palma) i del suport de les empreses GEE Iberman, Obra Social “la Caixa”, El Corte Inglés, Duet Esports Portitxol, Quely, Amore, The Tribe Concept, Kare i Hospital Universitari Son Espases Societat Concessionària.

 

 

 

 

 

 

 

 

Llegir 791 vegades