Més de 200 infermeres assisteixen a Son Espases a la I Jornada d’Infermeria de Pràctica Avançada

Més de 200 professionals de la infermeria de tots els hospitals públics de les Illes Balears han ass...

Un hospital per als ossos de peluix

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de la UIB ha organitzat...

702 corredors participen a la Segona Cursa Son Espases

702 corredors han participat avui matí a la Segona Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de ...

Les noves habitacions d'Oncologia Pediàtrica de Son Espases milloraran el confort dels infants ingressats

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patrícia...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dilluns, 28 Maig 2018 11:26

46 residents comencen la formació especialitzada a l’Hospital Universitari Son Espases Destacats

Quaranta-sis residents inicien avui la seva formació especialitzada en alguna de les trenta dues especialitats acreditades que té l’Hospital Universitari Son Espases. En total són quaranta metges, tres farmacèutics, dos biòlegs i una física. Per primera vegada, les especialitats de Cirurgia Cardíaca i de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora compten amb residents. A banda d’aquests quaranta-sis professionals, també rotaran per l’Hospital uns altres vint-i-sis: onze a la Unitat Docent Multi professional d’Atenció Familiar i Comunitària, vuit la Unitat Docent Multi professional de Pediatria (sis metges i dos infermers); quatre a la Unitat Docent Obstetricoginecològica (comares) i cinc a la Unitat Docent Multi professional de Salut Mental (dos psiquiatres, un psicòleg clínic i dos infermers).  

El director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar; el director mèdic de l’Hospital, Javier Murillas, i la cap d’Estudis, Ana Cremades, han donat la benvinguda als nous residents i els han felicitat per aquesta nova etapa professional que tot just comença. El director gerent els ha dit que inicien la seva formació en un bon moment per a l’Hospital, amb la consolidació dels Estudis de Medicina de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i a les portes de l’acreditació de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa). A més, els ha encoratjar a fomentar el seu esperit crític. Per la seva banda, el director mèdic ha afirmat que ara inicien una etapa fascinant que va més enllà d’un contracte laboral i que suposa un compromís amb la societat i amb valors, com ara l’altruisme, l’autoexigència, l’excel·lència i la formació contínua.  

 Els residents seguiran el període formatiu a les unitats docents i, segons l’especialitat, hauran de fer entre quatre i cinc anys de formació; mentre que els d’infermeria n’hauran de fer dos.

Llegir 656 vegades