Inversió d'1,1 M€ per a la reforma de la Conva B de l'Hospital General

El Servei de Salut ha iniciat la contractació de la reforma de la unitat d’hospitalització de conval...

Dia Mundial contra el Tabac

Avui, 31 de maig, amb motiu del Dia Mundial contra el Tabac, els serveis de Pneumologia i d’Otorrino...

46 residents comencen la formació especialitzada a l’Hospital Universitari Son Espases

Quaranta-sis residents inicien avui la seva formació especialitzada en alguna de les trenta dues esp...

Son Espases acull la Jornada “La Salut, un dret humà” per celebrar el Dia Internacional de la Infermeria

Son Espases acull la Jornada “La Salut, un dret humà” per celebrar el Dia Internacional de la Inferm...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dilluns, 28 Maig 2018 11:26

46 residents comencen la formació especialitzada a l’Hospital Universitari Son Espases Destacats

Quaranta-sis residents inicien avui la seva formació especialitzada en alguna de les trenta dues especialitats acreditades que té l’Hospital Universitari Son Espases. En total són quaranta metges, tres farmacèutics, dos biòlegs i una física. Per primera vegada, les especialitats de Cirurgia Cardíaca i de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora compten amb residents. A banda d’aquests quaranta-sis professionals, també rotaran per l’Hospital uns altres vint-i-sis: onze a la Unitat Docent Multi professional d’Atenció Familiar i Comunitària, vuit la Unitat Docent Multi professional de Pediatria (sis metges i dos infermers); quatre a la Unitat Docent Obstetricoginecològica (comares) i cinc a la Unitat Docent Multi professional de Salut Mental (dos psiquiatres, un psicòleg clínic i dos infermers).  

El director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar; el director mèdic de l’Hospital, Javier Murillas, i la cap d’Estudis, Ana Cremades, han donat la benvinguda als nous residents i els han felicitat per aquesta nova etapa professional que tot just comença. El director gerent els ha dit que inicien la seva formació en un bon moment per a l’Hospital, amb la consolidació dels Estudis de Medicina de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i a les portes de l’acreditació de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa). A més, els ha encoratjar a fomentar el seu esperit crític. Per la seva banda, el director mèdic ha afirmat que ara inicien una etapa fascinant que va més enllà d’un contracte laboral i que suposa un compromís amb la societat i amb valors, com ara l’altruisme, l’autoexigència, l’excel·lència i la formació contínua.  

 Els residents seguiran el període formatiu a les unitats docents i, segons l’especialitat, hauran de fer entre quatre i cinc anys de formació; mentre que els d’infermeria n’hauran de fer dos.

Llegir 201 vegades