Entre el 5 i el 10% dels càncers diagnosticats estan relacionats amb una predisposició hereditària

Entre el 5 i el 10% dels diagnòstics de càncer està relacionat amb síndromes de predisposició heredi...

Son Espases du a terme obres de millora a les urgències per augmentar el confort i la intimitat dels pacients

L’Hospital Universitari Son Espases ha iniciat les obres de reforma del Servei d’Urgències per millo...

Son Espases convoca la segona edició del premi de projectes d’innovació en cures

L’Hospital Universitari Son Espases convoca la segona edició del Premi de Projectes d’Innovació en C...

Son Espases amplia l’aparcament amb 525 noves places gratuïtes

 L’Hospital Universitari Son Espases ha iniciat les tasques preliminars per ampliar l’aparcament d...

Inversió d'1,1 M€ per a la reforma de la Conva B de l'Hospital General

El Servei de Salut ha iniciat la contractació de la reforma de la unitat d’hospitalització de conval...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimarts, 25 Setembre 2018 14:19

Son Espases convoca la segona edició del premi de projectes d’innovació en cures Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases convoca la segona edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa”. L’objectiu és potenciar la pràctica basada en el coneixement científic i fomentar la participació dels professionals d’infermeria en l’elaboració i el desenvolupament de projectes d’innovació. A més, també pretén fer visible el compromís de la pràctica infermera per mitjà de la millora contínua i de la innovació. 

S’atorgarà un premi valorat en 2.000 € per al millor projecte presentat i un accèssit de 1.000 € per al millor projecte presentat per professionals en actiu de l’Hospital Universitari Son Espases —Sector Sanitari Ponent—.

 Qualsevol professional de les categories d’infermer, infermer especialista, fisioterapeuta o terapeuta ocupacional i logopeda podrà presentar el seu projecte, que ha de ser innovador en les àrees assistencial, de recerca, docent o de gestió. No s’acceptaran projectes en la fase d’implantació o ja implantats, ni projectes de final de grau o màster ni els presentats a altres convocatòries.

 Els professionals que vulguin participar en aquesta convocatòria han de presentar, abans del 15 de novembre de 2018, el treball desenvolupat, mitjançant escrit, amb registre oficial o per correu certificat amb justificant de recepció, en un sobre tancat amb la indicació “2a EDICIÓ PREMI PROJECTES D’INNOVACIÓ EN CURES” adreçat a la Direcció d’Infermeria de Son Espases, planta 2, mòdul K, carretera de Valldemossa, 79, 07120 Palma (Mallorca). No poden dur remitent ni cap altra dada d’identificació.

 A l’interior del sobre, s’hi ha d’incloure: el treball firmat amb un pseudònim, conforme amb el format que s’indica més avall en aquestes mateixes bases; un sobre tancat, identificat amb el mateix pseudònim, que ha d’incloure el nom i l’adreça completa de l’autor, un telèfon de contacte del primer firmant i el currículum vitae.

 El període de presentació de projectes és del 24 de setembre al 15 de novembre de 2018.

 

Llegir 106 vegades