Son Espases obre una unitat de Cures Intermèdies per a pacients amb necessitats i cures específiques superiors a les d’una planta d’Hospitalització

L’Hospital Universitari Son Espases ha posat en servei la Unitat de Cures Intermèdies per prestar as...

Pacients i familiars afectats per la fenilcetonúria comparteixen informació i experiències a Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha acollit avui horabaixa la I Jornada Balear de pacients PKU i ...

L’Asociación Sonrisas visita els nins hospitalitzats a Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha rebut, avui matí, la visita de l’Asociación Sonrisas, que, un...

Son Espases acull una exposició de cinquanta obres creades per pacients amb algun trastorn mental

L’Hospital Universitari Son Espases acull fins el 30 de novembre l’exposició “Passes a Son Espases”,...

El servei de Radiologia de Son Espases realitza cada any 750 estudis cardíacs

L’any 2017, el Servei de Radiologia de l’Hospital Universitari Son Espases va fer 747 estudis cardía...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimarts, 25 Setembre 2018 14:19

Son Espases convoca la segona edició del premi de projectes d’innovació en cures Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases convoca la segona edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures, en col·laboració amb l’Obra Social “la Caixa”. L’objectiu és potenciar la pràctica basada en el coneixement científic i fomentar la participació dels professionals d’infermeria en l’elaboració i el desenvolupament de projectes d’innovació. A més, també pretén fer visible el compromís de la pràctica infermera per mitjà de la millora contínua i de la innovació. 

S’atorgarà un premi valorat en 2.000 € per al millor projecte presentat i un accèssit de 1.000 € per al millor projecte presentat per professionals en actiu de l’Hospital Universitari Son Espases —Sector Sanitari Ponent—.

 Qualsevol professional de les categories d’infermer, infermer especialista, fisioterapeuta o terapeuta ocupacional i logopeda podrà presentar el seu projecte, que ha de ser innovador en les àrees assistencial, de recerca, docent o de gestió. No s’acceptaran projectes en la fase d’implantació o ja implantats, ni projectes de final de grau o màster ni els presentats a altres convocatòries.

 Els professionals que vulguin participar en aquesta convocatòria han de presentar, abans del 15 de novembre de 2018, el treball desenvolupat, mitjançant escrit, amb registre oficial o per correu certificat amb justificant de recepció, en un sobre tancat amb la indicació “2a EDICIÓ PREMI PROJECTES D’INNOVACIÓ EN CURES” adreçat a la Direcció d’Infermeria de Son Espases, planta 2, mòdul K, carretera de Valldemossa, 79, 07120 Palma (Mallorca). No poden dur remitent ni cap altra dada d’identificació.

 A l’interior del sobre, s’hi ha d’incloure: el treball firmat amb un pseudònim, conforme amb el format que s’indica més avall en aquestes mateixes bases; un sobre tancat, identificat amb el mateix pseudònim, que ha d’incloure el nom i l’adreça completa de l’autor, un telèfon de contacte del primer firmant i el currículum vitae.

 El període de presentació de projectes és del 24 de setembre al 15 de novembre de 2018.

 

Llegir 229 vegades