Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 22 Octubre 2018 13:03

Primera edició del Concurs de Relats Curts

L’Hospital Universitari Son Espases ha convocat la primera edició del Concurs de Relats Curts, al qual poden concórrer tant els professionals del centre hospitalari com els usuaris. El termini per participar-hi venç el 30 de novembre a les 23.59 hores.

 Els requisits són que el relat ha de ser una creació original del participant i que no pot superar les 500 paraules, sense comptar-hi el títol. Es pot presentar en qualsevol de les dues llengües oficials de les Illes Balears i la temàtica del relat és lliure, però no pot ser contrària al bon nom, al prestigi o a la imatge de Son Espases, i el relat tampoc no es pot utilitzar com a mitjà publicitari per a qualsevol producte o servei.

 Les persones participants han d’enviar el relat emplenant el formulari allotjat en el portal web de Son Espases (www.hospitalsonespases.es) o directament des de la pàgina https://es.surveymonkey.com/r/microrelathuse (obrir amb Chrome o Firefox). A més del títol i del text, cal consignar-hi un pseudònim i un número de telèfon de contacte.

 El Tribunal  concedirà quatre premis (que consisteixen en sengles llibres electrònics) i quatre accèssits, i farà pública la decisió el 14 de desembre.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Llegir 776 vegades