Més de 200 infermeres assisteixen a Son Espases a la I Jornada d’Infermeria de Pràctica Avançada

Més de 200 professionals de la infermeria de tots els hospitals públics de les Illes Balears han ass...

Un hospital per als ossos de peluix

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de la UIB ha organitzat...

702 corredors participen a la Segona Cursa Son Espases

702 corredors han participat avui matí a la Segona Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de ...

Les noves habitacions d'Oncologia Pediàtrica de Son Espases milloraran el confort dels infants ingressats

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patrícia...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dilluns, 22 Octubre 2018 13:34

Son Espases convoca la primera edició del Concurs de Relats Curts Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases ha convocat la primera edició del Concurs de Relats Curts, al qual poden concórrer tant els professionals del centre hospitalari com els usuaris. El termini per participar-hi venç el 30 de novembre a les 23.59 hores.

 Els requisits són que el relat ha de ser una creació original del participant i que no pot superar les 500 paraules, sense comptar-hi el títol. Es pot presentar en qualsevol de les dues llengües oficials de les Illes Balears i la temàtica del relat és lliure, però no pot ser contrària al bon nom, al prestigi o a la imatge de Son Espases, i el relat tampoc no es pot utilitzar com a mitjà publicitari per a qualsevol producte o servei.

 Les persones participants han d’enviar el relat emplenant el formulari allotjat en el portal web de Son Espases (www.hospitalsonespases.es) o directament des de la pàgina https://es.surveymonkey.com/r/microrelathuse (obrir amb Chrome o Firefox). A més del títol i del text, cal consignar-hi un pseudònim i un número de telèfon de contacte.

 El Tribunal  concedirà quatre premis (que consisteixen en sengles llibres electrònics) i quatre accèssits, i farà pública la decisió el 14 de desembre.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Llegir 859 vegades