Més de 200 infermeres assisteixen a Son Espases a la I Jornada d’Infermeria de Pràctica Avançada

Més de 200 professionals de la infermeria de tots els hospitals públics de les Illes Balears han ass...

Un hospital per als ossos de peluix

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de la UIB ha organitzat...

702 corredors participen a la Segona Cursa Son Espases

702 corredors han participat avui matí a la Segona Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de ...

Les noves habitacions d'Oncologia Pediàtrica de Son Espases milloraran el confort dels infants ingressats

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patrícia...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Divendres, 16 Novembre 2018 14:47

Son Espases acull una exposició de cinquanta obres creades per pacients amb algun trastorn mental Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases acull fins el 30 de novembre l’exposició “Passes a Son Espases”, una col·lecció que fa referència als passos que ha de fer una persona que arriba a la Unitat Comunitària de Rehabilitació, un recorregut necessari per millorar les habilitats i els recursos personals i assolir el benestar.

 La col·lecció, ubicada al vestíbul d’Extraccions (planta 0, mòdul K), consta de cinquanta obres creades amb tècniques mixtes i en formats diferents per pacients de la Unitat Comunitària de Rehabilitació de Salut Mental d’Inca (UCR Inca). S’ha inaugurat avui amb la presència del director mèdic de Son Espases, Manuel del Río; de la subdirectora d’infermeria de Processos sociosanitaris i Salut Mental, María Viña; de la subdirectora de Recursos Humans, Ruth Martón, i del cap del Servei de Psiquiatria de l’Àrea Sociosanitària, Rainer Obergugenberger. Durant la inauguració, el coordinador de la UCR d’Inca, el Dr. Óskar Clar, i la infermera Isabel Macía, han explicat l’objectiu de l’exposició i la feina que han fet amb els pacients.

 L’eina principal de treball ha estat el taller creatiu, basat en l’expressió plàstica i corporal amb tècniques d’artteràpia, un recorregut que els pacients han fet amb l’acompanyament terapèutic per aconseguir la transformació personal, objectiu principal d’aquest projecte,  que és una iniciativa de l’equip terapèutic de la UCR Inca en què tots els professionals hi han participat per fer possible aquesta mostra.

Llegir 314 vegades