Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 19 Novembre 2018 14:48

L’Asociación Sonrisas visita els nins hospitalitzats a Son Espases Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases ha rebut, avui matí, la visita de l’Asociación Sonrisas, que, un any més, ha repartit obsequis, il·lusió i alegria entre els infants que es troben hospitalitzats a l’Àrea de Pediatria del Centre. Hi han assistit representants de l’exèrcit d’Aire, de Terra i de Marina, de la Guàrdia Civil, de la Policia Nacional, de la Policia Portuària i de la Policia Local de Palma.

 Els infants hospitalitzats han rebut regals i joguines dels cossos i de les empreses convidades (Clínica Humana i Coaching Adela). També han rebut la visita de diferents personatges infantils. Els infants han pogut veure, en primera persona, els vehicles oficials de les Forces i dels Cossos de Seguretat i d’Emergències que han participat a la visita.

 L’Asociación Sonrisas té com principal objectiu transmetre alegria i benestar entre els nins que es troben malalts en els diferents llocs d’Espanya. Les visites no es redueixen només a centres hospitalaris. Amb aquests tipus d’encontres, els membres de l’Asociación volen fomentar diversos projectes solidaris, tant nacionals com internacionals, amb la finalitat de fer somriure els infants.

Llegir 653 vegades