Èxit de participació en la tercera cursa son espases amb 920 corredors

920 corredors han participat avui matí a la Tercera Cursa Son Espases, una xifra rècord, que consoli...

Jornada de portes obertes per a nous residents

13 · MARÇ · 2020 De 10.00 a 12.00 h Sala d'Actes Hospital Universitari Son Espases

Professionals de l'UCI Neonatal de Son Espases es formen en la millora de les cures per als infants prematurs

Uns quaranta professionals de la Unitat de Cures Intensives Neonatals de Son Espases —facultatius, i...

4 de febrer, Dia Mundial de la lluita contra el Càncer

El càncer és la segona causa de mort en la població en general i la primera en homes des de l'any 20...

Convocada la Tercera Cursa de Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Tercera Cursa Son Espases per al diumenge 23 de...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dijous, 20 Desembre 2018 15:01

Son Espases ret homenatge als professionals que s'han jubilat enguany Destacats

 

L’Hospital Universitari Son Espases ha celebrat avui dematí un acte per retre homenatge als vuitanta professionals del centre hospitalari que s’han jubilat enguany. D’aquesta manera es pretén reconèixer-los la tasca que hi han duit a terme i la dedicació que han demostrat . A més, s’ha retut homenatge a seixanta professionals que fa vint-i-cinc anys que fan feina a Son Espases.

L’acte de la jornada de la Festa de Nadal de l’Hospital ha començat a la sala d’actes a les 10 del matí amb una missa oficiada pel pare Serra i ha continuat amb el Cant de la Sibil·la a càrrec de la Coral de l’Hospital Universitari Son Espases.

Seguidament s’han lliurat els guardons dels concursos nadalencs convocats als centres del Sector Sanitari de Ponent: el primer premi del XXVII Concurs de Betlems ha estat per a la Unitat d’Hospitalització (3M) i el segon premi ha estat per a la Unitat d’Hospitalització 2P (Cardiologia). Per la seva part, el Servei de Rehabilitació de Son Espases ha obtengut el primer premi del IX Concurs de Decoració Nadalenca i el segon ha estat per a Reanimació.

Les persones guardonades en el XXVII Concurs de Fotografia han estat Rafael Ramis amb el primer premi i Isabel María Sánchez Ruiz amb el segon premi. A més, Mónica del Rocío Trujillo ha guanyat el primer premi del I Concurs de Dibuix d’Adults de l’Hospital.

Primera edició del Concurs de Relats Curts
La novetat d’enguany ha estat la primera edició del Concurs de Relats Curts, en el qual han participat cent vint persones. Els membres del Jurat han estat l’escriptora Rosa Maria Planas i els metges i escriptors Gustavo Catalán i Onofre Pons, els quals han felicitat l’Hospital per aquesta iniciativa i per dedicar un espai a l’humanisme i poder compartir les inquietuds literàries de professionals i d’usuaris. A més, han destacat l’alta participació en aquesta primera edició i la qualitat i la vàlua dels relats presentats.

En la categoria “Professionals de l’Hospital”, els guanyadors han estat Antoni Truyols en l’apartat de relats en català i Francisco Javier Rascón en el de relats en castellà. I en la categoria “Usuaris”, els premis han recaigut en Bernat Joan Amengual en l’apartat de relats en català i a Elena Suau en el de relats en castellà.

 

Llegir 481 vegades