Pneumologia de Son Espases organitza una classe de ioga amb pacients amb fibrosi pulmonar idiopàtica

La Unitat de Malalties Intersticials del Servei de Pneumologia de Son Espases ha organitzat avui mat...

Son Espases i Atenció Primària de Mallorca comparteixen un sistema de notificació d'incidents per millorar la seguretat del pacient

L’Hospital Universitari Son Espases i Atenció Primària de Mallorca comparteixen un sistema de notifi...

Devers 110.000 persones pateixen migranya a les Illes Balears

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la migranya és la tercera malaltia més freqüent, i ...

Les usuàries de Maternitat qualifiquen amb un excel·lent l’atenció rebuda durant el seu part a Son Espases

Les usuàries de Maternitat de Son Espases qualifiquen amb un excel·lent —un 9,1— l’atenció rebuda du...

Son Espases inverteix més de mig milió d’euros en la reforma integral de l’Àrea de Radiologia de l’Hospital General

La Gerència de l’Hospital Universitari Son Espases–Sector Ponent ha iniciat les obres per a la refor...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dijous, 20 Desembre 2018 15:01

Son Espases ret homenatge als professionals que s'han jubilat enguany Destacats

 

L’Hospital Universitari Son Espases ha celebrat avui dematí un acte per retre homenatge als vuitanta professionals del centre hospitalari que s’han jubilat enguany. D’aquesta manera es pretén reconèixer-los la tasca que hi han duit a terme i la dedicació que han demostrat . A més, s’ha retut homenatge a seixanta professionals que fa vint-i-cinc anys que fan feina a Son Espases.

L’acte de la jornada de la Festa de Nadal de l’Hospital ha començat a la sala d’actes a les 10 del matí amb una missa oficiada pel pare Serra i ha continuat amb el Cant de la Sibil·la a càrrec de la Coral de l’Hospital Universitari Son Espases.

Seguidament s’han lliurat els guardons dels concursos nadalencs convocats als centres del Sector Sanitari de Ponent: el primer premi del XXVII Concurs de Betlems ha estat per a la Unitat d’Hospitalització (3M) i el segon premi ha estat per a la Unitat d’Hospitalització 2P (Cardiologia). Per la seva part, el Servei de Rehabilitació de Son Espases ha obtengut el primer premi del IX Concurs de Decoració Nadalenca i el segon ha estat per a Reanimació.

Les persones guardonades en el XXVII Concurs de Fotografia han estat Rafael Ramis amb el primer premi i Isabel María Sánchez Ruiz amb el segon premi. A més, Mónica del Rocío Trujillo ha guanyat el primer premi del I Concurs de Dibuix d’Adults de l’Hospital.

Primera edició del Concurs de Relats Curts
La novetat d’enguany ha estat la primera edició del Concurs de Relats Curts, en el qual han participat cent vint persones. Els membres del Jurat han estat l’escriptora Rosa Maria Planas i els metges i escriptors Gustavo Catalán i Onofre Pons, els quals han felicitat l’Hospital per aquesta iniciativa i per dedicar un espai a l’humanisme i poder compartir les inquietuds literàries de professionals i d’usuaris. A més, han destacat l’alta participació en aquesta primera edició i la qualitat i la vàlua dels relats presentats.

En la categoria “Professionals de l’Hospital”, els guanyadors han estat Antoni Truyols en l’apartat de relats en català i Francisco Javier Rascón en el de relats en castellà. I en la categoria “Usuaris”, els premis han recaigut en Bernat Joan Amengual en l’apartat de relats en català i a Elena Suau en el de relats en castellà.

 

Llegir 409 vegades