Més de 200 infermeres assisteixen a Son Espases a la I Jornada d’Infermeria de Pràctica Avançada

Més de 200 professionals de la infermeria de tots els hospitals públics de les Illes Balears han ass...

Un hospital per als ossos de peluix

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de la UIB ha organitzat...

702 corredors participen a la Segona Cursa Son Espases

702 corredors han participat avui matí a la Segona Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de ...

Les noves habitacions d'Oncologia Pediàtrica de Son Espases milloraran el confort dels infants ingressats

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patrícia...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimarts, 15 Gener 2019 10:12

Convocada la Segona Cursa Son Espases Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Segona Cursa Son Espases per al diumenge 24 de febrer, una iniciativa que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

 La cursa, que començarà a les 11 del matí, tendrà dos trajectes: per una banda, la prova popular (de 4 km de recorregut), que s’iniciarà davant de l’Escoleta amb aquest itinerari: camí de Son Espases - camí de la Real, camí del Molí d’en Terra - carretera de Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta; per una altra banda, la prova absoluta (de 8 km de recorregut), que consistirà a fer dues voltes pel mateix itinerari de la prova popular. Cal dir que cada prova tendrà la seva pròpia classificació masculina i femenina. A més, a diferència de l’edició de l’any passat, enguany hi haurà una classificació per edats.

 La iniciativa és oberta a tothom que hi vulgui participar i està adreçada tant als professionals de Son Espases com a totes les persones que vulguin gaudir de la cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per fer-ho a la prova popular cal tenir almenys 14 anys (de fet, cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

 Les inscripcions s’han de fer abans del 22 de febrer per mitjà d’una web accessible des de la URL www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6591146, on també es pot consultar el reglament de la cursa.

 Una part dels doblers recaptats amb la cursa es destinarà als projectes que consideri la Comissió d’Humanització de l’Hospital.

 

 

Llegir 490 vegades