Pneumologia de Son Espases organitza una classe de ioga amb pacients amb fibrosi pulmonar idiopàtica

La Unitat de Malalties Intersticials del Servei de Pneumologia de Son Espases ha organitzat avui mat...

Son Espases i Atenció Primària de Mallorca comparteixen un sistema de notificació d'incidents per millorar la seguretat del pacient

L’Hospital Universitari Son Espases i Atenció Primària de Mallorca comparteixen un sistema de notifi...

Devers 110.000 persones pateixen migranya a les Illes Balears

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la migranya és la tercera malaltia més freqüent, i ...

Les usuàries de Maternitat qualifiquen amb un excel·lent l’atenció rebuda durant el seu part a Son Espases

Les usuàries de Maternitat de Son Espases qualifiquen amb un excel·lent —un 9,1— l’atenció rebuda du...

Son Espases inverteix més de mig milió d’euros en la reforma integral de l’Àrea de Radiologia de l’Hospital General

La Gerència de l’Hospital Universitari Son Espases–Sector Ponent ha iniciat les obres per a la refor...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimarts, 15 Gener 2019 10:12

Convocada la Segona Cursa Son Espases Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Segona Cursa Son Espases per al diumenge 24 de febrer, una iniciativa que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

 La cursa, que començarà a les 11 del matí, tendrà dos trajectes: per una banda, la prova popular (de 4 km de recorregut), que s’iniciarà davant de l’Escoleta amb aquest itinerari: camí de Son Espases - camí de la Real, camí del Molí d’en Terra - carretera de Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta; per una altra banda, la prova absoluta (de 8 km de recorregut), que consistirà a fer dues voltes pel mateix itinerari de la prova popular. Cal dir que cada prova tendrà la seva pròpia classificació masculina i femenina. A més, a diferència de l’edició de l’any passat, enguany hi haurà una classificació per edats.

 La iniciativa és oberta a tothom que hi vulgui participar i està adreçada tant als professionals de Son Espases com a totes les persones que vulguin gaudir de la cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per fer-ho a la prova popular cal tenir almenys 14 anys (de fet, cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

 Les inscripcions s’han de fer abans del 22 de febrer per mitjà d’una web accessible des de la URL www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6591146, on també es pot consultar el reglament de la cursa.

 Una part dels doblers recaptats amb la cursa es destinarà als projectes que consideri la Comissió d’Humanització de l’Hospital.

 

 

Llegir 559 vegades