Èxit de participació en la tercera cursa son espases amb 920 corredors

920 corredors han participat avui matí a la Tercera Cursa Son Espases, una xifra rècord, que consoli...

Jornada de portes obertes per a nous residents

13 · MARÇ · 2020 De 10.00 a 12.00 h Sala d'Actes Hospital Universitari Son Espases

Professionals de l'UCI Neonatal de Son Espases es formen en la millora de les cures per als infants prematurs

Uns quaranta professionals de la Unitat de Cures Intensives Neonatals de Son Espases —facultatius, i...

4 de febrer, Dia Mundial de la lluita contra el Càncer

El càncer és la segona causa de mort en la població en general i la primera en homes des de l'any 20...

Convocada la Tercera Cursa de Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Tercera Cursa Son Espases per al diumenge 23 de...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimarts, 15 Gener 2019 10:12

Convocada la Segona Cursa Son Espases Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Segona Cursa Son Espases per al diumenge 24 de febrer, una iniciativa que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida.

 La cursa, que començarà a les 11 del matí, tendrà dos trajectes: per una banda, la prova popular (de 4 km de recorregut), que s’iniciarà davant de l’Escoleta amb aquest itinerari: camí de Son Espases - camí de la Real, camí del Molí d’en Terra - carretera de Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta; per una altra banda, la prova absoluta (de 8 km de recorregut), que consistirà a fer dues voltes pel mateix itinerari de la prova popular. Cal dir que cada prova tendrà la seva pròpia classificació masculina i femenina. A més, a diferència de l’edició de l’any passat, enguany hi haurà una classificació per edats.

 La iniciativa és oberta a tothom que hi vulgui participar i està adreçada tant als professionals de Son Espases com a totes les persones que vulguin gaudir de la cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per fer-ho a la prova popular cal tenir almenys 14 anys (de fet, cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

 Les inscripcions s’han de fer abans del 22 de febrer per mitjà d’una web accessible des de la URL www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6591146, on també es pot consultar el reglament de la cursa.

 Una part dels doblers recaptats amb la cursa es destinarà als projectes que consideri la Comissió d’Humanització de l’Hospital.

 

 

Llegir 668 vegades