Èxit de participació en la tercera cursa son espases amb 920 corredors

920 corredors han participat avui matí a la Tercera Cursa Son Espases, una xifra rècord, que consoli...

Jornada de portes obertes per a nous residents

13 · MARÇ · 2020 De 10.00 a 12.00 h Sala d'Actes Hospital Universitari Son Espases

Professionals de l'UCI Neonatal de Son Espases es formen en la millora de les cures per als infants prematurs

Uns quaranta professionals de la Unitat de Cures Intensives Neonatals de Son Espases —facultatius, i...

4 de febrer, Dia Mundial de la lluita contra el Càncer

El càncer és la segona causa de mort en la població en general i la primera en homes des de l'any 20...

Convocada la Tercera Cursa de Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Tercera Cursa Son Espases per al diumenge 23 de...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Divendres, 18 Gener 2019 14:33

Els infants ingressats a Son Espases podran desplaçar-se en cotxe elèctric fins a les zones de proves i a les sales d’operacions Destacats

Els infants ingressats a l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases disposen des d’avui de dos cotxes elèctrics amb control remot. L’objectiu d’aquesta mesura, pionera a les Illes Balears, és reduir l’estrès i l’ansietat dels infants ingressats i de les seves famílies abans d’una prova o d’una intervenció quirúrgica. Aquesta iniciativa, en el marc de les accions orientades a humanitzar l’Àrea de Pediatria de Son Espases, ha estat possible gràcies a una donació dels agents de la Unitat Nocturna del Grup A de la Policia Local de Palma.

 Un dels dos cotxes es destinarà als desplaçaments dels infants hospitalitzats des de l’habitació a la consulta amb l’especialista, a la sala de cures o l’Àrea de Radiologia. Per motius de seguretat del pacient, l’altre cotxe elèctric estarà situat a l’Àrea Quirúrgica, ja que no pot entrar i sortir constantment d’aquesta àrea restringida; una vegada que arribi l’infant, pujarà al cotxe i el conduiran cap a la sala d’operacions.

 La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada del director gerent de Son Espases, Josep Pomar, i d’una vintena d’agents de la Policia Local de Palma, ha assistit a l’acte d’entrega d’aquests cotxes elèctrics amb control remot. La consellera s’ha mostrat confiada que aquesta iniciativa influirà positivament en el benestar dels infants. A més, ha recordat que l’Hospital ja ha duit a terme tot un conjunt de projectes per afavorir l’estada dels pacients pediàtrics, com ara la dotació de tauletes a l’UCI Pediàtrica o les decoracions de la sala del TAC infantil, de la sala de cures i de l’Hospital de Dia.

 Per la seva part, els representants de la Policia Local han manifestat que la donació d’aquests cotxes elèctrics va sorgir de la voluntat de fer un regal als infants ingressats que els resultàs beneficiós. A partir d’una conversa amb el personal d’infermeria i basant-se en la bona acceptació i els bons resultats obtenguts en altres hospitals de l’estat, varen decidir comprar aquests cotxes elèctrics de policia i amb sirenes.

Llegir 368 vegades