Pneumologia de Son Espases organitza una classe de ioga amb pacients amb fibrosi pulmonar idiopàtica

La Unitat de Malalties Intersticials del Servei de Pneumologia de Son Espases ha organitzat avui mat...

Son Espases i Atenció Primària de Mallorca comparteixen un sistema de notificació d'incidents per millorar la seguretat del pacient

L’Hospital Universitari Son Espases i Atenció Primària de Mallorca comparteixen un sistema de notifi...

Devers 110.000 persones pateixen migranya a les Illes Balears

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la migranya és la tercera malaltia més freqüent, i ...

Les usuàries de Maternitat qualifiquen amb un excel·lent l’atenció rebuda durant el seu part a Son Espases

Les usuàries de Maternitat de Son Espases qualifiquen amb un excel·lent —un 9,1— l’atenció rebuda du...

Son Espases inverteix més de mig milió d’euros en la reforma integral de l’Àrea de Radiologia de l’Hospital General

La Gerència de l’Hospital Universitari Son Espases–Sector Ponent ha iniciat les obres per a la refor...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Divendres, 18 Gener 2019 14:33

Els infants ingressats a Son Espases podran desplaçar-se en cotxe elèctric fins a les zones de proves i a les sales d’operacions Destacats

Els infants ingressats a l’Àrea de Pediatria de l’Hospital Universitari Son Espases disposen des d’avui de dos cotxes elèctrics amb control remot. L’objectiu d’aquesta mesura, pionera a les Illes Balears, és reduir l’estrès i l’ansietat dels infants ingressats i de les seves famílies abans d’una prova o d’una intervenció quirúrgica. Aquesta iniciativa, en el marc de les accions orientades a humanitzar l’Àrea de Pediatria de Son Espases, ha estat possible gràcies a una donació dels agents de la Unitat Nocturna del Grup A de la Policia Local de Palma.

 Un dels dos cotxes es destinarà als desplaçaments dels infants hospitalitzats des de l’habitació a la consulta amb l’especialista, a la sala de cures o l’Àrea de Radiologia. Per motius de seguretat del pacient, l’altre cotxe elèctric estarà situat a l’Àrea Quirúrgica, ja que no pot entrar i sortir constantment d’aquesta àrea restringida; una vegada que arribi l’infant, pujarà al cotxe i el conduiran cap a la sala d’operacions.

 La consellera de Salut, Patricia Gómez, acompanyada del director gerent de Son Espases, Josep Pomar, i d’una vintena d’agents de la Policia Local de Palma, ha assistit a l’acte d’entrega d’aquests cotxes elèctrics amb control remot. La consellera s’ha mostrat confiada que aquesta iniciativa influirà positivament en el benestar dels infants. A més, ha recordat que l’Hospital ja ha duit a terme tot un conjunt de projectes per afavorir l’estada dels pacients pediàtrics, com ara la dotació de tauletes a l’UCI Pediàtrica o les decoracions de la sala del TAC infantil, de la sala de cures i de l’Hospital de Dia.

 Per la seva part, els representants de la Policia Local han manifestat que la donació d’aquests cotxes elèctrics va sorgir de la voluntat de fer un regal als infants ingressats que els resultàs beneficiós. A partir d’una conversa amb el personal d’infermeria i basant-se en la bona acceptació i els bons resultats obtenguts en altres hospitals de l’estat, varen decidir comprar aquests cotxes elèctrics de policia i amb sirenes.

Llegir 305 vegades