Pneumologia de Son Espases organitza una classe de ioga amb pacients amb fibrosi pulmonar idiopàtica

La Unitat de Malalties Intersticials del Servei de Pneumologia de Son Espases ha organitzat avui mat...

Son Espases i Atenció Primària de Mallorca comparteixen un sistema de notificació d'incidents per millorar la seguretat del pacient

L’Hospital Universitari Son Espases i Atenció Primària de Mallorca comparteixen un sistema de notifi...

Devers 110.000 persones pateixen migranya a les Illes Balears

Segons l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la migranya és la tercera malaltia més freqüent, i ...

Les usuàries de Maternitat qualifiquen amb un excel·lent l’atenció rebuda durant el seu part a Son Espases

Les usuàries de Maternitat de Son Espases qualifiquen amb un excel·lent —un 9,1— l’atenció rebuda du...

Son Espases inverteix més de mig milió d’euros en la reforma integral de l’Àrea de Radiologia de l’Hospital General

La Gerència de l’Hospital Universitari Son Espases–Sector Ponent ha iniciat les obres per a la refor...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Divendres, 21 Juny 2019 13:51

Atenció a la cronicitat. Infermer gestor de casos

Des del Servei de Salut s’està implantant l’Estratègia d’Atenció a la Cronicitat, fet que suposa un canvi de model en l’abordatge de pacients crònics complexos i avançats i la creació de la figura de l’infermer gestor de casos.

La gestió de casos en salut és una pràctica avançada d’infermeria que va dirigida a la població que presenta, o que és susceptible de presentar, una complexitat en el procés o en la situació de salut i que requereix una continuïtat de cures. Té com a objectiu garantir que el pacient, els seus familiars/cuidadors, aconsegueixin els objectius terapèutics establerts mitjançant la coordinació i la gestió del pla d’actuació entre els diferents àmbits assistencials per tal d’assegurar la continuïtat de les cures.

L’evidència científica ha demostrat que la gestió de les cures de les persones amb necessitats assistencials complexes millora notablement quan hi ha una persona clau en l’equip multidisciplinari coordinant aquestes cures: l’infermer gestos de casos. La contribució d’aquest professional suposa un valor diferencial i per això, des del Servei de Salut, es vol desenvolupar aquest projecte a tots els hospitals i a Atenció Primària.

Les persones interessades a participar en la implantació de l’Estratègia, poden presentar la seva sol·licitud, adreçada a la Direcció d’Infermeria de l’HUSE, en el Registre de l’Hospital Universitari Son Espases. Cal adjuntar el currículum i una carta de presentació amb les motivacions per participar en la convocatòria.

S’adjunta el document amb els requisits, les funcions i les competències. El termini per presentar la sol·licitud és de 15 dies naturals a partir de la data de publicació d’aquesta notícia. A partir d’aquesta data, es valorarà el currículum, la carta de presentació i, després de fer-los una entrevista, es publicarà la llista dels professionals seleccionats.

Participaran a l’entrevista:
- La subdirectora d’Atenció a la Cronicitat, Coordinació Sociosanitària, Salut Mental i Malalties poc Freqüents del Servei de Salut de les Illes Balears
- La subdirectora d’Infermeria de l’Àrea Sociosanitària i Salut Mental
- La Subdirectora d’Infermeria de Qualitat, Desenvolupament i Recursos
Podran assistir-hi com a convidats els agents socials que ho sol·licitin abans de finalitzar el termini de presentació de les sol·licituds.


Juan Manuel Gavala Arjona
Director d’Infermeria de l’HUSE Sector Ponent

Llegir 61 vegades