Més de 200 infermeres assisteixen a Son Espases a la I Jornada d’Infermeria de Pràctica Avançada

Més de 200 professionals de la infermeria de tots els hospitals públics de les Illes Balears han ass...

Un hospital per als ossos de peluix

Per tercer any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut de la UIB ha organitzat...

702 corredors participen a la Segona Cursa Son Espases

702 corredors han participat avui matí a la Segona Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de ...

Les noves habitacions d'Oncologia Pediàtrica de Son Espases milloraran el confort dels infants ingressats

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patrícia...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Divendres, 21 Juny 2019 13:51

Atenció a la cronicitat. Infermer gestor de casos

Des del Servei de Salut s’està implantant l’Estratègia d’Atenció a la Cronicitat, fet que suposa un canvi de model en l’abordatge de pacients crònics complexos i avançats i la creació de la figura de l’infermer gestor de casos.

La gestió de casos en salut és una pràctica avançada d’infermeria que va dirigida a la població que presenta, o que és susceptible de presentar, una complexitat en el procés o en la situació de salut i que requereix una continuïtat de cures. Té com a objectiu garantir que el pacient, els seus familiars/cuidadors, aconsegueixin els objectius terapèutics establerts mitjançant la coordinació i la gestió del pla d’actuació entre els diferents àmbits assistencials per tal d’assegurar la continuïtat de les cures.

L’evidència científica ha demostrat que la gestió de les cures de les persones amb necessitats assistencials complexes millora notablement quan hi ha una persona clau en l’equip multidisciplinari coordinant aquestes cures: l’infermer gestos de casos. La contribució d’aquest professional suposa un valor diferencial i per això, des del Servei de Salut, es vol desenvolupar aquest projecte a tots els hospitals i a Atenció Primària.

Les persones interessades a participar en la implantació de l’Estratègia, poden presentar la seva sol·licitud, adreçada a la Direcció d’Infermeria de l’HUSE, en el Registre de l’Hospital Universitari Son Espases. Cal adjuntar el currículum i una carta de presentació amb les motivacions per participar en la convocatòria.

S’adjunta el document amb els requisits, les funcions i les competències. El termini per presentar la sol·licitud és de 15 dies naturals a partir de la data de publicació d’aquesta notícia. A partir d’aquesta data, es valorarà el currículum, la carta de presentació i, després de fer-los una entrevista, es publicarà la llista dels professionals seleccionats.

Participaran a l’entrevista:
- La subdirectora d’Atenció a la Cronicitat, Coordinació Sociosanitària, Salut Mental i Malalties poc Freqüents del Servei de Salut de les Illes Balears
- La subdirectora d’Infermeria de l’Àrea Sociosanitària i Salut Mental
- La Subdirectora d’Infermeria de Qualitat, Desenvolupament i Recursos
Podran assistir-hi com a convidats els agents socials que ho sol·licitin abans de finalitzar el termini de presentació de les sol·licituds.


Juan Manuel Gavala Arjona
Director d’Infermeria de l’HUSE Sector Ponent

Llegir 30 vegades