Pilar Andreu és nomenada nova subdirectora d’Infermeria de l’Àrea de Docència, Recerca i Innovació

Pilar Andreu ha estat nomenada subdirectora d’Infermeria de l’Àrea de Docència, Recerca i Innovació ...

Son Espases incorporarà una estació robotitzada per fer fins a 2.400 proves PCR al dia

El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases incorporarà una estació robotitzad...

El Dr. Ginard i la Dra. Torrent, nous caps de servei i secció, respectivament

El director gerent de l’Hospital, Josep Pomar, acompanyat de la subdirectora mèdica de l’Àrea Quirúr...

S'aprova el projecte d'obres per reformar la Unitat d'Estada Llarga de l'Hospital Psiquiàtric

El Consell de Govern ha aprovat avui el projecte d’obres de reforma de la unitat d’estada llarga (ed...

43 residents de Medicina acaben la formació especialitzada a Son Espases

Quaranta-tres residents de Medicina han finalitzat la formació especialitzada a l’Hospital Universit...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Divendres, 21 Juny 2019 13:51

Atenció a la cronicitat. Infermer gestor de casos

Des del Servei de Salut s’està implantant l’Estratègia d’Atenció a la Cronicitat, fet que suposa un canvi de model en l’abordatge de pacients crònics complexos i avançats i la creació de la figura de l’infermer gestor de casos.

La gestió de casos en salut és una pràctica avançada d’infermeria que va dirigida a la població que presenta, o que és susceptible de presentar, una complexitat en el procés o en la situació de salut i que requereix una continuïtat de cures. Té com a objectiu garantir que el pacient, els seus familiars/cuidadors, aconsegueixin els objectius terapèutics establerts mitjançant la coordinació i la gestió del pla d’actuació entre els diferents àmbits assistencials per tal d’assegurar la continuïtat de les cures.

L’evidència científica ha demostrat que la gestió de les cures de les persones amb necessitats assistencials complexes millora notablement quan hi ha una persona clau en l’equip multidisciplinari coordinant aquestes cures: l’infermer gestos de casos. La contribució d’aquest professional suposa un valor diferencial i per això, des del Servei de Salut, es vol desenvolupar aquest projecte a tots els hospitals i a Atenció Primària.

Les persones interessades a participar en la implantació de l’Estratègia, poden presentar la seva sol·licitud, adreçada a la Direcció d’Infermeria de l’HUSE, en el Registre de l’Hospital Universitari Son Espases. Cal adjuntar el currículum i una carta de presentació amb les motivacions per participar en la convocatòria.

S’adjunta el document amb els requisits, les funcions i les competències. El termini per presentar la sol·licitud és de 15 dies naturals a partir de la data de publicació d’aquesta notícia. A partir d’aquesta data, es valorarà el currículum, la carta de presentació i, després de fer-los una entrevista, es publicarà la llista dels professionals seleccionats.

Participaran a l’entrevista:
- La subdirectora d’Atenció a la Cronicitat, Coordinació Sociosanitària, Salut Mental i Malalties poc Freqüents del Servei de Salut de les Illes Balears
- La subdirectora d’Infermeria de l’Àrea Sociosanitària i Salut Mental
- La Subdirectora d’Infermeria de Qualitat, Desenvolupament i Recursos
Podran assistir-hi com a convidats els agents socials que ho sol·licitin abans de finalitzar el termini de presentació de les sol·licituds.


Juan Manuel Gavala Arjona
Director d’Infermeria de l’HUSE Sector Ponent

Llegir 151 vegades