Convocada la Tercera Cursa de Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Tercera Cursa Son Espases per al diumenge 23 de...

Son Espases lliura els Premis d’Investigació 2019

L’Hospital Universitari Son Espases ha lliurat avui matí els Premis d’Investigació 2019, que pretene...

Son Espases, el primer hospital d’espanya a aplicar un nou sistema que permet monitorar la còclea durant l’implant de l’elèctrode

Unitat d’Otorrinolaringologia de l’Hospital Universitari Son Espases ha estat la primera d’Espanya a...

Son Espases registra la xifra de trasplantaments renals més alta amb un total de 83 intervencions

L’Hospital Universitari Son Espases ha realitzat, durant l’any 2019, vuitanta-tres trasplantaments d...

Son Espases realitza per primera vegada a les balears una intervenció d’endometriosi profunda amb visualització de l’urèter amb contrast

El Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari Son Espases ha realitzat, per prime...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dijous, 21 Novembre 2019 14:41

Son Espases habilita un espai per a consultes externes a l’antiga àrea quirúrgica de l’Hospital General Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases ha iniciat les obres per habilitar un espai per a consultes externes a l’antiga àrea quirúrgica de l’Hospital General. L’objectiu és passar l’activitat de consultes, que es du a terme actualment a l’Ambulatori El Carme, a unes instal·lacions totalment noves. En total, es preveu la construcció de vint consultes que s’ubicaran a la primera planta de l’Hospital i que ocuparan una superfície de 900 metres quadrats. Les obres, que es començaren el mes d’octubre passat, tenen un cost d’1.483.936 euros i estaran enllestides el segon semestre de l’any que ve.

 

La reforma s’emmarca en el Pla de Rehabilitació i de Millora del centre. Aquest Pla està valorat en tres milions d’euros i inclou un conjunt d’actuacions per millorar les estructures i les instal·lacions de l’edifici i per modernitzar tecnològicament els serveis de l’Hospital. Suposa tornar invertir en un centre hospitalari emblemàtic, fonamental per a l’atenció dels pacients crònics, a més de donar un ús pràctic a una zona que estava en mal estat i desaprofitada.

 

Actuacions de millora

Es preveu la reforma integral de l’Àrea de Radiologia, que ocupa una superfície aproximada de tres-cents metres quadrats, i, també, l’adquisició d’un nou equipament de radiologia convencional per un import de 208.725 euros. L’objectiu de les obres és renovar les instal·lacions i adequar-les a les necessitats actuals i futures per millorar el procés de diagnòstic dels pacients, no només per als ingressats a l’Hospital, sinó també per als que són derivats de l’Ambulatori El Carme. La reforma té un cost total de 344.344,58 euros.

 

Enguany, a l’Hospital General, també s’ha reformat la Unitat de Convalescència B, que ocupa una superfície de 977 metres quadrats. L’espai compta amb desset habitacions de les quals deu són individuals i s’hi poden ingressar un total de vint-i-quatre pacients; tot i això, en cas de necessitats assistencials puntuals, es pot duplicar el nombre de llits. Les obres de reforma han tengut un cost d’1.252.638,36 euros.

 

Totes les habitacions són exteriors –amb vista a la Plaça de l'Hospital o al pati de la Sang– i tenen bany assistit, climatització i tancaments metàl·lics amb aïllament per oferir als usuaris el confort que necessiten.

 

El Pla també preveu la reforma integral de la Unitat de Convalescència C, la qual, actualment, està en la fase de redacció del projecte.

Llegir 278 vegades