Jornada de portes obertes per a nous residents

13 · MARÇ · 2020 De 10.00 a 12.00 h Sala d'Actes Hospital Universitari Son Espases

Professionals de l'UCI Neonatal de Son Espases es formen en la millora de les cures per als infants prematurs

Uns quaranta professionals de la Unitat de Cures Intensives Neonatals de Son Espases —facultatius, i...

4 de febrer, Dia Mundial de la lluita contra el Càncer

El càncer és la segona causa de mort en la població en general i la primera en homes des de l'any 20...

Convocada la Tercera Cursa de Son Espases

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Tercera Cursa Son Espases per al diumenge 23 de...

Son Espases lliura els Premis d’Investigació 2019

L’Hospital Universitari Son Espases ha lliurat avui matí els Premis d’Investigació 2019, que pretene...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Divendres, 10 Gener 2020 13:54

Convocada la Tercera Cursa de Son Espases Destacats

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Tercera Cursa Son Espases per al diumenge 23 de febrer, una iniciativa que té per objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida, i que s’ha convertit en una cita anual indispensable en el calendari dels corredors.

 La cursa, que començarà a les 11.00 h del matí, tendrà dos trajectes. La prova popular (de 4 km de recorregut), que s’iniciarà davant de l’Escoleta, amb aquest itinerari: camí de Son Espases-camí de la Real, camí del Molí d’en Terra-carretera de Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta. La prova absoluta (de 8 km de recorregut) consistirà a fer dues voltes pel mateix itinerari de la prova popular. Cal dir que cada prova tendrà una classificació masculina i una femenina. A més, a diferència de l’edició anterior, enguany hi haurà una classificació per edats.

 La iniciativa és oberta a tothom que vulgui participar a la cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per participar a la prova popular és de 14 anys (cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

 Les inscripcions s’han de fer abans de dia 22 de febrer a la pàgina web accessible des de la URL https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6811093. En aquesta pàgina també es pot consultar el reglament de la cursa.

 Una part dels doblers recaptats amb la cursa es destinarà als projectes que la Comissió d’Humanització de l’Hospital consideri.

Llegir 275 vegades