Pilar Andreu és nomenada nova subdirectora d’Infermeria de l’Àrea de Docència, Recerca i Innovació

Pilar Andreu ha estat nomenada subdirectora d’Infermeria de l’Àrea de Docència, Recerca i Innovació ...

Son Espases incorporarà una estació robotitzada per fer fins a 2.400 proves PCR al dia

El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari Son Espases incorporarà una estació robotitzad...

El Dr. Ginard i la Dra. Torrent, nous caps de servei i secció, respectivament

El director gerent de l’Hospital, Josep Pomar, acompanyat de la subdirectora mèdica de l’Àrea Quirúr...

S'aprova el projecte d'obres per reformar la Unitat d'Estada Llarga de l'Hospital Psiquiàtric

El Consell de Govern ha aprovat avui el projecte d’obres de reforma de la unitat d’estada llarga (ed...

43 residents de Medicina acaben la formació especialitzada a Son Espases

Quaranta-tres residents de Medicina han finalitzat la formació especialitzada a l’Hospital Universit...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimarts, 25 Febrer 2020 10:11

Èxit de participació en la tercera cursa son espases amb 920 corredors Destacats

920 corredors han participat avui matí a la Tercera Cursa Son Espases, una xifra rècord, que consolida aquesta prova com una cita indispensable en el calendari de corredors professionals i aficionats. Com en edicions anteriors, hi ha participat un gran nombre de professionals del Centre. La Cursa Son Espases és una iniciativa de l’Hospital que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida i, en clau interna, reforçar el sentiment de pertinença dels professionals de Son Espases amb el seu hospital. Els diners recaptats en aquesta tercera edició es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quin projecte s’han de destinar.

 Lucas Mola i Sebastiana Llabrés han estat els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8,3 quilòmetres. Antonio Monsalvez i María José Medina han estat els guanyadors de la prova popular de 4,7 quilòmetres. El recorregut de la Cursa ha estat el següent: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. de Valldemossa i, finalment, l’Escoleta Son Espases.

 A banda dels guanyadors de les proves absolutes i populars, també s’han lliurat premis a categories per edats: menys de 21 anys, de 21 a 29 anys, de 30 a 39 anys, de 40 a 49 anys, de 50 a 59 anys, de 60 a 69 anys i de més de 70 anys. Es poden consultar els resultats definitius a la pàgina web d’Élitechip: https://elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6811093&compsec=clas

 El director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar, ha felicitat als organitzadors d’aquesta iniciativa, que s’ha convertit, any rere any, en un èxit de participació, consolidant-se com una cita esportiva imprescindible. A més, ha recordat la importància de l’activitat física pel benestar físic i mental.

 

Agraïments

 La celebració de la Tercera Cursa Son Espases ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris, de la implicació d’institucions (Servei de Salut, Institut Municipal d’Esports i Policia Local de Palma) i del suport de les empreses GEE Iberman, Inblau, Medline, Elecnor, Comercial Médica REMEX, DIMM, Salut i Força, Mediterranea de Catering, El Corte Inglés, Quely i Hospital Universitari Son Espases Societat Concessionària.

Llegir 625 vegades