Imprimir aquesta pàgina

Docència i Formació

La docència i la formació són elements fonamentals per garantir una atenció sanitària amb un nivell de qualitat adequat. Per aquest motiu, cada any elaboram un Pla de Formació, que recull les necessitats detectades dels diferents professionals, i que la Junta de Docència aprova.

La docència de postgrau és una etapa important d'adquisició de coneixements per desenvolupar una especialitat i per aprofundir en els aspectes indispensables que la professió requereix. Per això, a l'Hospital hi ha la Comissió de Docència, que s'encarrega d'organitzar, de gestionar i de programar les activitats docents dels residents, així com de vigilar que es compleixin els objectius i de supervisar que es dugui a terme la formació durant l'activitat assistencial, entre d'altres funcions.

DOCÈNCIA I FORMACIÓ CONTINUADA HOSPITAL UNIVERSITARI SON ESPASES

Secretaria Formació i Docència

 2a planta mòdul L despatx 211

Adreça electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Docència i Formació Mèdica /  Tècnics Especialistes
Càrrec Nom Telèfon Adreça electònica
Coordinadora de Formació Mèdica Continuada Ana Isabel Cremades Maestre   871 20 50 08/ Ext. 75008   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Secretària Antonia Arbós Jiménez
       
Docència i Formació Sanitària Especialitzada (Residents MIR, BIR, FIR, PIR, QIR, RIR)
Càrrec Nom Telèfon Adreça electònica
Cap d'estudis de formació especialitzada Ana Isabel Cremades Maestre   871 20 50 08/ Ext. 75008   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Coordinadora Formació Carolina Pérez Galmés
Secretària Carmen Ramis Alvarez
       
Docència i Formació d'Infermeria
Càrrec Nom Telèfon Adreça electònica
Supervisor d'àrea Pilar Andreu Rodrigo   871 20 50 17/ Ext. 75017    Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Infermera M. Antònia Palou Oliver
Secretària Isabel Márquez Vilanova
       
Docència i Formació Personal de Gestió i Serveis
Nom Telèfon Adreça electònica
Beatriz Servera Dama 871 20 52 43/ Ext. 75243 Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Llegir 30458 vegades