Cada any es detecten cinquanta casos de càncer d’ovari a les Illes Balears

Cada any es detecten 50 casos de càncer d’ovari a les Illes Balears, i en el conjunt de l’estat se’n...

Son Espases inaugura l’exposició «Som molt més que la talla» centrada en els trastorns de la conducta alimentària

L’Hospital Universitari Son Espases ha inaugurat una exposició d’onze còmics avui dia 10 d’octubre a...

Son Espases ha registrat enguany 42 donants d'òrgans

L’Hospital Universitari Son Espases ha registrat enguany 42 donants d’òrgans i es manté com un dels ...

Donació de jocs d'estratègia per als infants ingressats a Son Espases

L'Hospital Universitari Son Espases ha rebut la donació de jocs d’estratègia per als infants ingre...

Pneumologia de Son Espases organitza una classe de ioga amb pacients amb fibrosi pulmonar idiopàtica

La Unitat de Malalties Intersticials del Servei de Pneumologia de Son Espases ha organitzat avui mat...

HSE Twitter

Personal Comunicación

Dimecres, 19 Juny 2013 14:25

L’Hospital Universitari Son Espases ha incrementat un 22,1% el nombre de pacients operats entre els mesos d’abril i juny respecte de l’any passat Destacats

El pla per incrementar l’activitat quirúrgica ha permès intervenir 876 pacients més que l’any anterior

L’Hospital Universitari Son Espases ha incrementat un 22,1 % el nombre de pacients operats entre els mesos d’abril i juny respecte del mateix període de l’any passat. Aquest increment d’activitat, que ha permès operar 876 pacients més, és el resultat d’aplicar un pla integral d’increment de l’activitat quirúrgica que ha posat en marxa l’hospital de referència.

Gràcies a l’esforç dels professionals, aquest pla ha fet possible optimitzar els recursos humans i tècnics disponibles a les sales d’operacions de l’Hospital Universitari Son Espases i augmentar l’activitat en horari d’horabaixa. En el marc d’aquest pla també s’han incrementat la complexitat i el nombre de les intervencions efectuades a l’Hospital Verge de la Salut.

Amb l’aplicació del pla integral, de l’abril al juny d’enguany la programació a Son Espases s’ha incrementat en 119 sessions quirúrgiques, fet que permet intervenir 876 pacients més que en el mateix període de l’any passat.

Les mesures aplicades suposen un increment del 9,19 % de l’activitat quirúrgica, que es tradueix en la programació de 88 sessions més que l’any 2012 en horari d’horabaixa, mentre que a l’Hospital Verge de la Salut s’han fet 24 sessions quirúrgiques més. La resta de l’increment de les sessions quirúrgiques forma part de l’optimització dels recursos de l’Àrea Quirúrgica de Son Espases.

Els serveis que s’han sumat al pla són els de Cirurgia Cardíaca, Cirurgia General Digestiva, Cirurgia Maxil•lofacial, Cirurgia Pediàtrica, Cirurgia Plàstica, Cirurgia Vascular, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Traumatologia, Traumatologia Infantil i Urologia.

Llegir 1946 vegades