Recursos disponibles

Biblioteca de malalts

Està ubicada a la planta +3, passadís Q. L’horari és de mati i d’horabaixa i és atesa per voluntaris de la Creu Roja Espanyola.

A la Biblioteca, a més de llibres de lectura i revistes, podeu disposar d’ordinadors amb accés a Internet.

Si no us podeu desplaçar a la Biblioteca, els voluntaris fan un servei d’entrega a les habitacions.

 

CiberCaixa

Per als infants ingressats disposam de la CiberCaixa, un lloc on poden llegir, jugar i distreure’s amb diferents activitats organitzades pels voluntaris de la Caixa, de Creu Roja Espanyola i de Creu Roja Joventut, en horari de mati i d’horabaixa.

Per als pacients que no es poden desplaçar fins a la Ciber, tenim una Ludomòbil, es tracta d’un carretó amb jocs i llibres, que es desplaça a les Unitats d’Hospitalització perquè els infants puguin jugar a l’habitació.

 

Aula Escolar

Per als infants que estan ingressats períodes llargs de temps, a la planta +1, passadís Q, hi ha l’Aula Escolar, atesa per professionals de l’ensenyament (dues mestres) que depenen de la Conselleria d’Educació i que ajuden els infants i joves a mantenir, en la mesura del possible, el ritme d’estudis corresponent a cada edat o curs escolar en què estan inscrits.

Sonrisa Médica

És una organització, sense ànim de lucre, que duu l’humor als hospitals.

Podeu trobar els pallassos dins l’Àrea Quirúrgica, mentre els infants esperen per entrar al quiròfan, o visitant els infants hospitalitzats.

 

Serveis religiosos

A la planta +2, passadís R, hi ha una capella per als actes religiosos catòlics on, diàriament, se celebra una missa.

Es pot contactar amb els capellans catòlics a través de la Central de Comunicació. Només cal que ho demaneu al personal de la vostra unitat.

També hi ha una Sala Multicultural per celebrar actes d’altres religions. Si necessitau contactar amb algun representant de la vostra religió, els capellans catòlics el localitzaran.

 

Banc de Sang

És ubicat a la planta 0, passadís F. El personal del Banc de Sang i Teixits de la Comunitat atendrà els vostres acompanyants si es volen fer donants o si volen fer una donació puntual aprofitant la visita a l’Hospital.

 

Associacions de malalts

A l’entrada d’Hospitalització, planta -2, hi ha els locals destinats a diferents associacions de malalts. Hi podeu acudir, si necessitau informació relacionada amb les malalties que representen aquestes associacions.

Llegir 7872 vegades