Idioma:
Govern de les Illes Balears
Perfil del profesional
Inici /

Octavi Cordoba Cardona

Octavi Cordoba Cardona

Cap de servei


Obstetrícia i Ginecologia

Som Octavi Córdoba, faig feina de cap de servei d’Obstetrícia i Ginecologia a l’Hospital Universitari Son Espases des de 2017. Durant aquest temps, he liderat un equip d’experts en salut obstètrica, ginecològica, sexual i reproductiva. Ens esforçam a millorar l’assistència, la docència i la recerca dia a dia.

Desenvolup les meves tasques assistencials a l’Àrea de Patologia Mamària. Form part del Comitè de la Unitat Funcional de Càncer de Mama (UFCM). Tenc la meva consulta i sala d’operacions.

La meva feina de recerca s’adreça a la millora de la qualitat de vida amb tècniques quirúrgiques axil·lars, la influència de la dieta en el càncer de mama i com l’embaràs i la lactància poden canviar els riscs dels diferents tipus de càncer de mama. En aquests temes feim feina amb els companys del grup multidisciplinari d’Oncologia Translacional de la UIB i amb grups de recerca internacionals.

També impartesc classes a la Facultat de Medicina de la UIB de les assignatures d’Anatomia i d’Embriologia i coordin l’assignatura d’Obstetrícia i ginecologia.


Vaig néixer a Barcelona i he viscut a Reus i a Tarragona. Som pare de tres persones increïbles. A la meva dona i a mi ens agrada fer excursions amb ells per la Serra i fer capficos a la mar. Des que era petit, valoro la sostenibilitat. Entre tots hem de mantenir aquests paisatges per a les generacions que veig néixer a la nostra maternitat.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19