Idioma:
Govern de les Illes Balears
Perfil del profesional
Inici /

Olga Delgado Sanchez

Olga Delgado Sanchez

Cap de servei


Farmàcia

Som farmacèutica d’hospital per vocació i per passió. És la professió en la qual he pogut desenvolupar la meva capacitat professional, social i, també, creativa, ja que puc dur endavant projectes que permetin avançar cap a una professió enfocada en l’atenció farmacèutica directa als pacients i integrada en els equips assistencials.

Tenc el privilegi de treballar amb un equip de persones de les quals aprenc cada dia.


Currículum

Som doctora en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid i màster en Aplicació i Control de l’Ús dels Antimicrobians per la Universitat Autònoma de Barcelona.


El meu enfocament professional s’ha basat en el desenvolupament de la prescripció electrònica, l’intercanvi terapèutic, el control i l’ús adequat d’antiinfecciosos, i la gestió clínica.


He dut a terme rotacions en serveis de Farmàcia dels hospitals Barnes-Jewish Hospital (St. Louis, MO) i Tufts Medical Center (Boston, MA), la qual cosa m’ha permès conèixer els centres de màxim desenvolupament professional i aplicar-lo al nostre entorn.


Em compromet amb el futur el meu reconeixement amb la Medalla Joaquín Bonal per les aportacions a la Farmàcia Hospitalària, així com el Premi Sanitària 2000 per les aportacions realitzades a la societat científica.


Actualment, som presidenta de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària, amb dedicació al desenvolupament professional del la Farmàcia Hospitalària com a especialitat clínica enfocada al pacient.

 
 

 

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19