Idioma:
Govern de les Illes Balears
Perfil del profesional
Inici /

Ernest Sala Llinas

Ernest Sala Llinas

Cap de servei


Pneumologia

Metge especialista en Pneumologia, cap del Servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari Son Espases (HUSE), professor de la UIB i vinculat a la recerca biomèdica des de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IDISBA).

Currículum

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1992) i especialista en pneumologia per l'Hospital Clínic de Barcelona (1996). Doctor en Medicina i Cirurgia amb qualificació Cum Laude i premi extraordinari de Doctorat per la Universitat de Barcelona (2004). Vaig realitzar una estada postdoctoral d’un any a la Universitat de Pittsburgh, Pennsilvània (EUA) (2009-10) i soc professor associat de la Facultat de Medicina de la UIB des de 2019.


L’any 1999, em vaig incorporar al Servei de Pneumologia de l'Hospital Universitari Son Dureta, del qual soc cap de servei des de 2012 (ja a l'HUSE). En els meus inicis a Son Dureta, vaig estar a la planta d'hospitalització de Pneumologia i vaig participar en la posada en marxa de la Unitat d'Hipertensió Pulmonar i de la Unitat de Cures Respiratòries Intermèdies. Durant els anys 2014-2015, vaig ser coordinador mèdic de l'Àrea de Serveis Mèdics a l’HUSE.


Membre del grup de recerca "Inflamació, reparació i càncer en malalties respiratòries" de l'IDISBA i investigador del Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa (CIBER) de Malalties Respiratòries en l’àmbit nacional. Actualment, participo en projectes d'investigació relacionats amb la biologia de les cèl·lules mare mesenquimàtiques i la seva aplicació en el tractament de les malalties respiratòries, i en projectes relacionats amb la COVID-19.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19