Idioma:
Govern de les Illes Balears
Page
Inici / / Assistència / He d'anar a Consultes
ASSISTÈNCIA I TRÀMITS

He d'anar a Consultes

On he d'anar?

A Son Espases, les consultes amb l’especialista estan situades a l’Àrea de Consultes Externes i repartides en diferents mòduls i plantes de l’Hospital. Abans de venir, comprovau, al full de citació, el mòdul i la planta en què es troba la vostra consulta.

Si veniu amb un cotxe particular, seguiu les indicacions per accedir a l’aparcament de Consultes (rètol verd). Si el pacient té una mobilitat reduïda, l’acompanyant pot aturar un moment el vehicle a la planta 0, a l’entrada de Consultes Externes, i, posteriorment, anar a estacionar el vehicle al pàrquing.

Recordau de portar sempre la targeta sanitària

Validau la visita

Quan arribeu a Consultes Externes, trobareu uns dispensadors de tiquets per validar la vostra arribada. Introduïu la targeta sanitària a la ranura de la màquina o teclejau el número del DNI, a continuació s’imprimeix un tiquet que indica el codi de la consulta i la sala d’espera. A la part inferior del tiquet, podeu comprovar si teniu més cites programades per al mateix dia. En sortir de la primera cita, heu de treure el tiquet de la següent.

A les sales d’espera hi ha unes pantalles en què apareixen uns codis i uns números de consulta. El codi està format per números i lletres. Heu d’estar atent a la pantalla perquè, quan el vostre codi coincideixi exactament amb el que apareix a la pantalla en vermell a la primera línia, acompanyat d’un avís auditiu, heu d’acudir a la consulta que indica la pantalla perquè us visitin

En acabar la visita, podeu treure un justificant a la màquina dispensadora de tiquets. A Son Espases, hi ha màquines dispensadores a:

  • Planta -1 (Farmàcia ambulatòria)
  • Planta 0 (mòduls B, C i H)
  • Planta 1 (Pediatria i Hospital de Dia)


Podeu treure el tiquet a qualsevol màquina de l’Hospital

Si la màquina dispensadora no funciona, comunicau-ho als zeladors del Punt d’Informació (estan situats a l’entrada principal del mòdul F i a l’entrada del mòdul C de la planta 0) o al personal dels punts de citació.

Actualment, s’està instal·lant aquest sistema a totes els mòduls de consultes. Per aquest motiu, si teniu cita al mòdul E de la planta 0 o al mòdul H de la planta +2, encara no podeu treure el tiquet.

Programar una visita o una prova

En sortir de la consulta, al Punt de Citació us indicaran el dia i l’hora de la propera consulta i els dies i les hores de les proves. Si no us poden donar la cita, us telefonaran per indicar-vos el dia i l’hora.

Si us demanen una anàlisi de sang, a no ser que us indiquin el contrari, heu d’anar al vostre centre de salut perquè us programin la cita per a l’extracció.

Telefonau al 871 909 871 si no podeu venir

Canviar o anul·lar una cita

Rebreu un SMS per recordar-vos el dia de la cita. Per canviar el dia assignat o bé per anul·lar la cita, podeu telefonar a Cita prèvia (871 909 871), de dilluns a divendres, des de les 8.00 fins a les 21.00 hores.

És molt important que telefoneu per canviar el dia de la consulta si no podeu venir a la cita.

Recomanacions abans d'assistir a la consulta

COVID-19. Quan vengueu a l’Hospital

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19