Idioma:
Govern de les Illes Balears
Perfil del profesional
Inici /

Isabel Llompart Alabern

Isabel Llompart Alabern

Cap de servei


Anàlisis Clíniques

Currículum

Som llicenciada en Farmàcia per la Universitat Complutense de Madrid, amb premi de llicenciatura, especialista en Anàlisis Clíniques per l’Hospital Universitari Son Dureta i doctora en Química per la Universitat de les Illes Balears (UIB). He cursat un màster en Direcció de Serveis Clínics i Assistencials i un màster en Patologia Infecciosa a la UIB, entre d’altres. Actualment, som directora i membre de tribunal de tesis doctorals de la UIB.


Vaig iniciar la meva trajectòria professional com a especialista en Anàlisis Clíniques a l’Hospital Universitari Son Dureta l’any 1992. Des de l’any 2008 fins al 2011, vaig compaginar la meva activitat assistencial amb la de cap d’estudis de Formació Especialitzada. Entre el 2011 i el 2014, vaig ser la coordinadora mèdica de Serveis Centrals de l’Hospital Universitari Son Espases en funcions de subdirectora.


Des de l’any 2014, som la coordinador autonòmica de la xarxa de laboratoris del Servei de Salut de les Illes Balears i, des de l’any 2015, cap del Servei d’Anàlisis Clíniques de l’Hospital Universitari Son Espases.


He estat membre de la Comissió Nacional de l’Especialitat d’Anàlisis Clíniques del Ministeri de Sanitat com a representant del Consell General de Col·legis Farmacèutics i vicepresidenta de la Comissió Nacional d’Anàlisis Clíniques del Consell Nacional d’Especialitats del Ministeri de Sanitat i Consum (2006-2011).


A l’àmbit de les Illes Balears, he estat vocal d’analistes del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Balears i secretària de la Vocalia Nacional d’Analistes del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics durant 10 anys, vicepresidenta del Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears (2001-2005) i membre del Patronat de la Fundació de les Ciències Farmacèutiques de les Illes Balears (vicepresidenta 1999-2011).


A l’àmbit de la docència, som professora associada del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut i del Departament de Bioquímica. Des de l’any 2006, impartesc classes en el Grau de Bioquímica i, actualment, en el Grau de Medicina.


Som sòcia i col·laboradora en les comissions de treball de les societats científiques de l’especialitat (SEQC, AEFA) i ponent en congressos i en reunions científiques.

Col·laboradora en més de 20 projectes de recerca finançats. He publicat més de 50 articles en revistes nacionals i internacionals.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19