Idioma:
Govern de les Illes Balears
Perfil del profesional
Inici /

Manuel Alejandro Del Rio Vizoso

Manuel Alejandro Del Rio Vizoso

Cap de secció


Hospitalització a domicili

Com a internista, sempre he pretès tenir una visió global del malalt i del sistema sanitari. Aquesta visió m’ha permès treballar en diferents àmbits dins l’hospital i ha enriquit de manera important la meva formació i experiència. Ara, malgrat seguir amb l’impuls a l’hospitalització a domicili i amb intentar reorganitzar el sistema cap a l’atenció a la cronicitat, desenvolup una nova etapa en la qual segueix essent necessària aqueixa visió global i que afecta directament els nostres pacients i les seves famílies i que, en un futur, ens afectarà a nosaltres.

Currículum

Som llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Santiago de Compostel·la (1999) y especialista en Medicina Interna, des de l’any 2004 (Hospital Universitari Son Dureta).


A més, som expert universitari en Alimentació i Nutrició Deportiva per la UIB, màster en Organització i Direcció Executiva d’Hospitals per la UOC, màster en Direcció d’Unitats Clíniques per la Universitat de Múrcia, màster en Atenció Mèdica Urgent de la càtedra de Medicina Interna per la UB-SEMI, i màster en Malalties Cròniques de la càtedra de Medicina Interna per la UB-SEMI.


Som membre de la Societat Espanyola d’Hospitalització a Domicili, de la qual he estat vocal, secretari i president. També som membre de la Societat Espanyola de Medicina Interna i de les societats autonòmiques respectives.


Des de l’any 2005 fins ara, he estat el coordinador mèdic de la Unitat d’Hospitalització a Domicili dels hospitals universitaris Son Espases i Son Llàtzer. Vaig ser subdirector i director mèdic de l’HUSE entre els anys 2017 i 2019 i membre de l’equip coordinador de l’Estratègia de la Cronicitat de les Illes Balears en qualitat d’implementador de l’estratègia en hospitals des de l’any 2019 fins al mes de maig de 2021.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19