Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

46 residents comencen la formació especialitzada a l’Hospital Universitari Son Espases

25 de maig 2018
Esta imagen ilustra que: 46 residents comencen la formació especialitzada a l’Hospital Universitari Son Espases

Quaranta-sis residents inicien avui la seva formació especialitzada en alguna de les trenta dues especialitats acreditades que té l’Hospital Universitari Son Espases. En total són quaranta metges, tres farmacèutics, dos biòlegs i una física. Per primera vegada, les especialitats de Cirurgia Cardíaca i de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora compten amb residents. A banda d’aquests quaranta-sis professionals, també rotaran per l’Hospital uns altres vint-i-sis: onze a la Unitat Docent Multi professional d’Atenció Familiar i Comunitària, vuit la Unitat Docent Multi professional de Pediatria (sis metges i dos infermers); quatre a la Unitat Docent Obstetricoginecològica (comares) i cinc a la Unitat Docent Multi professional de Salut Mental (dos psiquiatres, un psicòleg clínic i dos infermers).

El director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar; el director mèdic de l’Hospital, Javier Murillas, i la cap d’Estudis, Ana Cremades, han donat la benvinguda als nous residents i els han felicitat per aquesta nova etapa professional que tot just comença. El director gerent els ha dit que inicien la seva formació en un bon moment per a l’Hospital, amb la consolidació dels Estudis de Medicina de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i a les portes de l’acreditació de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa). A més, els ha encoratjar a fomentar el seu esperit crític. Per la seva banda, el director mèdic ha afirmat que ara inicien una etapa fascinant que va més enllà d’un contracte laboral i que suposa un compromís amb la societat i amb valors, com ara l’altruisme, l’autoexigència, l’excel·lència i la formació contínua.

Els residents seguiran el període formatiu a les unitats docents i, segons l’especialitat, hauran de fer entre quatre i cinc anys de formació; mentre que els d’infermeria n’hauran de fer dos.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19