Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Convocada la Cinquena Cursa Son Espases per al pròxim 27 de febrer

4 de febr. 2022
Esta imagen ilustra que: Convocada la Cinquena Cursa Son Espases per al pròxim 27 de febrer

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Cinquena Cursa Son Espases per al diumenge 27 de febrer, una iniciativa que té per objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida, i que s’ha convertit en una cita anual indispensable en el calendari dels corredors.

Atesa la situació epidemiològica provocada per la pandèmia del Coronavirus, s’ha limitat el nombre de corredors a 500 participants i les sortides de les carreres es faran a hores diferents. Així, la prova absoluta (de 8,3 km de recorregut) començarà a les 10.00 del matí, davant de l’Escoleta, amb aquest itinerari: camí de Son Espases-camí de la Real-camí de C’an Gori-camí de l’Ullastre-carretera del Parc Bit-carretera de Valldemossa-Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta. La prova popular (de 4,7 km de recorregut) començarà a les 11.00 hores i el recorregut serà el següent: camí de Son Espases-camí de la Real-camí del Molí d’en Terra-carretera de Valldemossa-Escoleta Son Espases. Es lliuraran trofeus per als tres primers classificats absoluts masculins i femenins a cada una de les dues proves. Així mateix, també es lliuraran trofeus als primers classificats per edats.

La iniciativa és oberta a tothom que vulgui participar a la Cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per participar en la prova popular l’edat mínima és de 14 anys (cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

Les inscripcions s’han de fer abans de dia 25 de febrer a les 23.00 hores, a la pàgina web, accessible des de la URL: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=7136088&zwlng=ca. En aquesta pàgina també es pot consultar el reglament de la cursa.

Una part dels doblers recaptats amb la cursa es destinarà als projectes que la Comissió d’Humanització de l’Hospital consideri oportuns.

Cinquena Cursa Son Espases.pdf

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19