Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Convocada la Sisena Cursa Son Espases per al pròxim 26 de febrer

31 de gen. 2023
Esta imagen ilustra que: Convocada la Sisena Cursa Son Espases per al pròxim 26 de febrer

L’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat la Sisena Cursa Son Espases per al diumenge 26 de febrer, una iniciativa que té per objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida, i que s’ha convertit en una cita anual indispensable en el calendari dels corredors.

Enguany s’ha incrementat el nombre de corredors a 700 participants, entre els dos recorreguts. La prova absoluta (de 8,3 km de recorregut) començarà a les 10.00 del matí, davant de l’Escoleta, amb aquest itinerari: camí de Son Espases-camí de la Real-camí de C’an Gori-camí de l’Ullastre-carretera del Parc Bit-carretera de Valldemossa-Escoleta Son Espases, on estarà ubicada la meta. La prova popular (de 4,7 km de recorregut) començarà a les 11.00 hores i el recorregut serà el següent: camí de Son Espases-camí de la Real-camí del Molí d’en Terra-carretera de Valldemossa-Escoleta Son Espases. Es lliuraran trofeus per als tres primers classificats absoluts masculins i femenins a cada una de les dues proves. Així mateix, també es lliuraran trofeus als primers classificats per edats.

La iniciativa és oberta a tothom que vulgui participar a la Cursa. L’edat mínima per participar en la prova absoluta és de 16 anys, mentre que per participar en la prova popular l’edat mínima és de 14 anys (cal l’autorització dels pares o del tutor per als joves de menys de 18 anys).

Les inscripcions s’han de fer abans de dia 24 de febrer a les 23.00 hores, a la pàgina web, accessible des de la URL: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=7011316. En aquesta pàgina també es pot consultar el reglament de la cursa.


Patrocinadors i empreses col·laboradores

L’organització de la Sisena Cursa Son Espases és possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris, de la implicació d’institucions (Servei de Salut, Institut Municipal d’Esports i Policia Local de Palma) i del suport de les empreses GEE, Medical Rent By Remex, Hospital Universitari Son Espases Societat Concessionària, Adalmo, Oxidoc, El Corte Inglés, Salut i Força, Quely, Tribe, Elecnor i Reclam2012.
On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19