Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Cristina Granados és la nova directora gerent de l’Hospital Universitari Son Espases

11 de set. 2023
Esta imagen ilustra que: Cristina Granados és la nova directora gerent de l’Hospital Universitari Son Espases


És llicenciada en Medicina i Cirurgia i durant la seva trajectòria professional ha gestionat els hospitals de Torrejón, Salamanca, Toledo, Guadalajara i Móstoles, entre altres responsabilitats directives 

 Substitueix el doctor Josep Pomar, que ha ocupat el càrrec des del març del 2017


 La consellera de Salut, Manuela García, i el director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Javier Ureña, han presentat avui matí Cristina Granados com a nova directora gerenta de l’Hospital Universitari Son Espases, en substitució de Josep Pomar.

La nova directora gerenta és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Complutense de Madrid, facultativa especialista en Admissió i Documentació Clínica i compta amb una dilatada trajectòria professional dedicada a la gestió sanitària.

Al llarg de la seva carrera ha dirigit l’Hospital Universitari de Torrejón, el Complex Assistencial Universitari de Salamanca, el Complex Hospitalari de Toledo, l’Àrea Integrada de Guadalajara i l’Hospital Universitari de Móstoles. També ha ocupat altres càrrecs directius a la Fundació Hospital d’Alcorcón, a l’Hospital Clínic Universitari Verge de l’Arrixaca i a l’Hospital General d’Albacete. Actualment, era la directora territorial d'Hospitals de Madrid a Quironsalud. Ha estat inspectora mèdica de l’Insalud i coordinadora de centre de salut.

És Màster en Economia de la Salut i Gestió d’Àrees Sanitàries per la Universitat d’Alacant; Diplomada en Metodologia d’Avaluació i Millora de la Qualitat per la Universitat Autònoma de Barcelona; Especialista Universitària en Cooperació Sanitària Internacional per la Universitat Catòlica San Antonio, i ha cursat el Programa d’Alta Direcció en Institucions Sanitàries a l’IESE i el Diploma d’Especialització en Lideratge i Transformació d’Organitzacions i Sistemes sanitaris (LED) a la Deusto Business School.

El nomenament de la nova directora gerenta constata la voluntat ferma i el compromís d’apostar per professionals amb perfils tècnics i coneixedors en profunditat del sector sanitari.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19