Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

El doctor Julio Velasco i la infermera Cati Homar, guardonats en la primera edició dels Premis Joan Calafat

18 de set. 2023
Esta imagen ilustra que: El doctor Julio Velasco i la infermera Cati Homar, guardonats en la primera edició dels Premis Joan Calafat

El cap del Servei de Medicina Intensiva, Julio Velasco, i la infermera del Servei d’Urgències Cati Homar han estat guardonats com a millor metge i millor infermera de l’any, respectivament, en la primera edició dels Premis Joan Calafat. Aquests guardons pretenen reconèixer l’esforç dels professionals sanitaris, premiar la investigació i honrar la figura del fundador i director de Salut i Força, Joan Calafat, qui va morir l’abril de 2022.

El jurat dels premis ha reconegut la llarga trajectòria professionals del doctor Velasco al capdavant de la Coordinació de Trasplantaments i en els darrers anys del Servei de Medicina Intensiva, on ha liderat projectes estratègics com la posada en marxa del trasplantament hepàtic o de l’ECMO, entre d’altres.

Per la seva part, Cati Homar representa, segons els membres del jurat, el coratge, el coneixement i el compromís amb la cura del pacient. La presidenta del Govern, Marga Prohens, i la consellera de Salut, Manuela García, han estat les encarregades de lliurar els reconeixements a ambdós professionals.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19