Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Els prestigiosos «Premios Profesor Barea 2020» guardonen el SIHUSE, el sistema d'explotació i anàlisi d'informació clínica de Son Espases

29 d’oct. 2020
Esta imagen ilustra que: Els prestigiosos «Premios Profesor Barea 2020» guardonen el SIHUSE, el sistema d'explotació i anàlisi d'informació clínica de Son Espases

Els prestigiosos «Premios Profesor Barea 2020» han guardonat el sistema d’explotació i anàlisi d’informació clínica de l’Hospital Universitari Son Espases, anomenat SIHUSE, en la modalitat de transformació de processos i progrés tecnològic. Han destacat que aquest projecte suposa una millora rellevant de la qualitat i de l’eficiència.

El SIHUSE és un sistema business inteligence que ha estat desenvolupat pels propis professionals de l’Hospital, l’objectiu del qual és extreure i crear coneixement a partir de la multitud de dades de què disposa l’Organització per tal de contribuir en la millora de la presa de decisions.

El sistema captura en temps real tota la informació de totes les fonts de dades clíniques de l’Hospital i permet comparar serveis, agrupacions de serveis, monitorar indicadors propis vinculats a normes externes i, fins i tot, analitzar indicadors clínics, de gestió i d’activitat de cada facultatiu.

Els professionals de l’Hospital poden accedir al SIHUSE des de qualsevol dispositiu i visualitzar-ne les dades en temps real. Pròximament, també es mostraran algunes dades a la nova pàgina web corporativa. És, sense dubte, una passa més en el compromís de Son Espases respecte a la transparència dels resultats.

La Fundación Signo reconeix cada any, a través dels "Premios Profesor Barea 2020", l'esforç d'institucions públiques i privades per implantar sistemes de gestió sanitaris innovadors, que permetin donar resposta tant a la sostenibilitat del sistema com a una atenció sanitària de qualitat.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19