Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Gómez destaca el compromís del Govern amb l’Hospital Psiquiàtric durant el tradicional “dinar de ses faves”

26 d’abr. 2017
Esta imagen ilustra que: Gómez destaca el compromís del Govern amb l’Hospital Psiquiàtric durant el tradicional “dinar de ses faves”

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha destacat el paper primordial de l’Hospital Psiquiàtric en l’atenció a les persones amb problemes de salut mental i ha recalcat el compromís del Govern per modernitzar i impulsar aquesta infraestructura on s’invertiran 4 milions d’euros. Així ho ha manifestat avui durant el tradicional “dinar de ses faves” que, des de l’any 1927, se celebra en aquest centre el darrer dimecres d’abril.

Aquesta iniciativa va ser ideada pel primer director de la Clínica Mental de Jesús, el doctor Jaume Escalas, amb l’objectiu que les autoritats de l’antiga Diputació Provincial, a la qual pertanyia l’Hospital Psiquiàtric, s’hi acostassin i així poder mostrar-los les deficiències i les necessitats que hi havia per atendre correctament els pacients ingressats.

El dinar consistia en un primer plat de faves, ja que la data coincidia amb la recol·lecció de les que els pacients havien conreat en els tallers de laborteràpia.

Gómez ha assistit a la trobada acompanyada pel director general del Servei de Salut, Juli Fuster; pel director gerent de Son Espases, Josep Pomar; pel coordinador autonòmic de salut mental, Oriol Lafau, i pel cap del Servei de Psiquiatria de l’Àrea Sociosanitària, Rainer Oberguggenberger.

Durant el dinar, la consellera ha pogut conversar amb treballadors del Centre, als quals ha agraït el seu esforç i la seva implicació per oferir una assistència excel·lent als malalts amb patologies mentals.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19