Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Grupo Mediforum guardona Son Espases per la seva aposta per la innovación en els VII Premios SaluDigital

13 d’abr. 2023
Esta imagen ilustra que: Grupo Mediforum guardona Son Espases per la seva aposta per la innovación en els VII Premios SaluDigital

El Grupo Mediforum, empresa editora del setmanari Saludigital.es, ha reconegut l’Hospital Universitari Son Espases per la seva aposta per la innovació en els VII Premios SaluDigital, en la categoria «Institució Digital de l’Any».  

Els Premios SaluDigital cerquen reconèixer les iniciatives desenvolupades a l'àrea de la salut, tant del sector públic com privat, que contribueixen a millorar la salut, el benestar i la qualitat de vida de les persones mitjançant les noves tecnologies de la informació i la comunicació, coneguda com a eSalud.

Durant l’acte de lliurament dels guardons, el director gerent de Son Espases, Josep Pomar, ha afirmat que «per a nosaltres, la salut digital és millorar la nostra relació amb els usuaris, els pacients. Per això, estem especialment orgullosos dels projectes que tenen a veure amb aquest apropament». En aquest sentit, ha posat en valor «el Model digital PROM Son Espases que no només recull els resultats des de la perspectiva del pacient, sinó que els incorpora a la Història Clínica Digital, el que permet que el professional també sigui conscient d'aquests resultats i els pugui explotar gràcies a les eines de Business Intelligence perquè siguin un instrument de millora de la qualitat assistencial en el nostre centre».

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19