Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

La unitat d'Hemodinàmica incorpora una tecnologia per al control de l'estoc en temps real

10 de febr. 2023
Esta imagen ilustra que: La unitat d'Hemodinàmica incorpora una tecnologia per al control de l'estoc en temps real
La Unitat d’Hemodinàmica de l’Hospital Universitari Son Espases ha incorporat una solució logística que es basa en tecnologia d’identificació per radiofreqüència (RFID), que facilita tenir un control d’inventari en temps real sense intervenció del personal sanitari, per la qual cosa redueix la càrrega de treball d’infermeria.

La implantació d’aquesta tecnologia permet una traçabilitat absoluta dels materials que garanteix la seguretat del pacient i del professional sanitari, ja que té disponible a cada moment el material que necessita per a la intervenció o per al procediment que ha de fer.

L’etiqueta amb tecnologia RFID permet saber la referència, el codi EAN, el lot, la data de caducitat i el codi únic de sèrie de cada dispositiu mèdic, fet que garanteix la traçabilitat del producte. Aquesta informació, sincronitzada automàticament a la xarxa, permet consultar, a través d’un programari, el consum i el cost, ofereix un monitoratge precís i transparent de l’estoc i afavoreix la gestió eficient de compra i la reposició automàtica.

Aquest sistema suposa un estalvi en els temps i en els processos, al mateix temps que disminueix l’empremta del carboni perquè, com que es tracta de fabricació i de solució logística local, es minimitza l’impacte de gasos d’efecte d’hivernacle relacionats amb aquestes activitats.

D’aquesta manera, l’Hospital Universitari Son Espases, seguint la iniciativa d’altres hospitals nacionals i internacionals, incorpora la innovació tecnològica per a una major eficiència en els processos operatius.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19