Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Pilar Andreu és nomenada nova subdirectora d’Infermeria de l’Àrea de Docència, Recerca i Innovació

29 de maig 2020
Esta imagen ilustra que: Pilar Andreu és nomenada nova subdirectora d’Infermeria de l’Àrea de Docència, Recerca i Innovació

Pilar Andreu ha estat nomenada subdirectora d’Infermeria de l’Àrea de Docència, Recerca i Innovació de l’Hospital. Fins ara, era supervisora d’aquest àrea de coneixement.

La nova subdirectora és diplomada en Infermeria i llicenciada en Psicologia —especialitzada en Psicologia Clínica i de la Salut— per la Universitat de les Illes Balears. Té un màster universitari de Nutrició Humana i Qualitat i un màster de Pràctica Clínica en Salut Mental. A més, és especialista universitària en Cures Intensives i experta universitària en Direcció i Gestió de Serveis de Salut per a la Infermeria.

Inicià la trajectòria professional a l’Hospital Universitari Son Dureta l’any 2004, on treballà en diferents unitats. Des de l’any 2010, ha exercit diferents càrrecs de gestió.

En la seva vessant docent, Pilar Andreu ha estat professora associada del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears. Actualment, està pendent de fer la lectura de la seva tesi doctoral.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19