Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases enviarà per SMS les cites amb l'especialista a partir del 3 de juliol

3 de jul. 2023
Esta imagen ilustra que: Son Espases enviarà per SMS les cites amb l'especialista a partir del 3 de juliol

A partir del pròxim dilluns, 3 de juliol, les cites amb l’especialista i les recitacions per a les consultes externes i els gabinets de l’Hospital Universitari Son Espases es comunicaran, exclusivament, per missatge de text SMS als telèfons mòbils dels pacients. Per tant, a partir de la setmana que ve, es deixarà de telefonar als pacients per informar-los de la seva cita o dels canvis que se’n puguin derivar. Excepcionalment, en els casos en què els pacients no tenguin telèfon mòbil, se’ls continuarà informant telefònicament de les seves cites, com fins ara.

L’objectiu d’aquest canvi és reduir la gran quantitat de telefonades que es fan diàriament i evitar que els usuaris estiguin pendents del telèfon. Ara, amb l’enviament d’SMS, podran tenir registrades totes les seves cites amb l’especialista al seu mòbil personal i evitar així possibles oblits.

Tant el personal assistencial com l’administratiu de l’àrea ambulatòria informaran els usuaris d’aquest nou model i podran comprovar i modificar les seves dades de contacte si és necessari en els mostradors de les consultes externes.


«No visqueu pendent d’una trucada! Ara les vostres cites per missatge»

L’Hospital Universitari Son Espases ha dissenyat una campanya de servei públic per informar els usuaris d’aquesta nova forma de contacte. Es publicitarà a través dels canals de comunicació corporatius de l’Hospital i amb l’edició de pòsters i de flyers, que es repartiran a les àrees ambulatòries dependents de l’Hospital (Son Espases i Hospital General) i als centres d’Atenció Primària.


540.405 consultes amb l’especialista l’any 2022

L’Hospital Universitari Son Espases va registrar 540.405 consultes amb l’especialista el 2022. Es tracta d’un increment del 5,42 per cent respecte de l’any anterior i se situa en xifres pròximes als anys anteriors a la pandèmia de la COVID-19. Del nombre total, 137.310 foren primeres visites i, la resta, 403.095 foren successives.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19