Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases homenatja els professionals que s’han jubilat enguany

20 de des. 2017
Esta imagen ilustra que: Son Espases homenatja els professionals que s’han jubilat enguany

Emmarcat en la programació del dia de la Festa de Nadal, l’Hospital Universitari Son Espases ha retut, aquest matí, un homenatge als professionals que s’han jubilat enguany. Un acte en el qual s’ha reconegut la seva feina i dedicació. També s’ha atorgat una condecoració als professionals que fa 25 anys que treballen a l’Hospital.

A les 11.30 h ha començat, a la Sala d’Actes, la tradicional Festa de Nadal de Son Espases amb l’actuació nadalenca de la Coral de l’HUSE i el Cant de la Sibil·la a càrrec de Maria Antònia Camps Fornari, cantaire de les corals Cor de Dones i Orfeó de la Universitat de les Illes Balears. Posteriorment, s’han lliurat les condecoracions als professionals que formen part d’aquesta família des de fa 25 anys i s’ha homenatjat els treballadors que es jubilen enguany.

A més, també s’ha dut a terme l’entrega de premis dels diferents concursos que es duen a terme anualment. Els guardonats del XXVI Concurs de Betlems han estat la Unitat d’Hospitalització 1-O (Oncologia i Ginecologia), que ha obtingut el primer premi, i la Unitat d’Hospitalització 2-O (Cirurgia Vascular i Cardiologia), que ha obtingut el segon premi. La Unitat de Rehabilitació de l’HUSE i Admissió Consultes han obtingut, respectivament, el primer i el segon premi del VII Concurs de Decoració Nadalenca, i els premiats del XXVI Concurs de Fotografia han estat Isabel Ruiz (primer premi) i Eduardo Martínez (segon premi).On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19