Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases i l’AECC adaptaran una sala d’espera d’hospitalització perquè esdevengui un espai de trobada i relació entre pacients i els seus familiars

26 d’abr. 2016
Esta imagen ilustra que: Son Espases i l’AECC adaptaran una sala d’espera d’hospitalització perquè esdevengui  un espai de trobada i relació entre pacients i els seus familiars

L’Hospital Universitari Son Espases i la Junta de Balears de l’Associació Espanyola contra el Càncer han acordat adaptar una sala d’espera d’hospitalització com un espai de trobada i relació entre pacients oncològics i els seus familiars. L’objectiu d’aquest nou espai, anomenat “La Saleta”, és convertir-lo en un refugi de descans i intercanvi.

Avui dematí, la gerent de l’Hospital, María Dolores Acón, i la presidenta de la Junta de Balears de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Teresa Martorell, acompanyades dels dissenyadors, han presentat el projecte de la nova sala per a pacients i familiars, que pretén dotar “La Saleta” de diferents ambients per mitjà d’elements estructurals i de mobiliari.

Una de les zones s’ha dissenyat com un espai multiusos on la disposició dels mobles es podrà modificar per adaptar-lo a les diferents activitats que s’hi organitzin (sala taller, sala de conferències, visionat de pel·lícules, etc.). “La Saleta” també disposarà d’un espai ben igual que una sala d’estar com la de casa nostra, que estarà destinat al descans, a la lectura i a la conversa entre els pacients i també amb els seus familiars.

El projecte de “La Saleta” converteix una sala d’hospitalització en un espai càlid, amb il·luminació baixa, parets amb textura i colors confortables perquè esdevengui un refugi de benestar i desconnexió per als pacients.

Aquest projecte de col·laboració entre Son Espases i l’Associació Espanyola contra el Càncer reforça la col·laboració entre ambdues institucions i fa un pas més per humanitzar espais de l’Hospital per tal que siguin més confortables per als pacients i per als seus familiars.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19