Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases instal·la taules informatives amb motiu del Dia Mundial sense Tabac

31 de maig 2016
Esta imagen ilustra que: Son Espases instal·la taules informatives amb motiu del Dia Mundial sense Tabac

Avui, 31 de maig, se celebra el Dia Mundial sense Tabac i per això l’Hospital Universitari Son Espases ha organitzat diferents activitats per conscienciar els seus professionals i la població en general sobre els efectes del tabac en la salut.

A l’entrada principal de l’Hospital s’han instal·lat dues taules informatives, on els professionals sanitaris han entregat informació sobre els beneficis de deixar de fumar i han donat alguns consells i han explicat algunes tècniques per aconseguir-ho. També han fet cooximetries, que mesuren la quantitat de monòxid de carboni que hi ha a l’alè i el grau d’intoxicació, i espirometries, que mesuren la capacitat pulmonar.

A banda d’això, José Luis Varela, infermer del Gabinet de Pneumologia, ha guanyat el premi al millor cartell per conscienciar sobre els efectes nocius del tabac sobre la salut. A partir de demà, dimecres, es penjarà arreu de l’Hospital.

Comissió Hospital sense Fum

Son Espases ha constituït recentment la Comissió Hospital sense Fum, que té per objectius treballar per declarar el nostre complex hospitalari un vertader espai lliure de fum, un espai d’avantguarda en la prevenció del tabaquisme, i conscienciar sobre hàbits més saludables el nostre personal, que és qui realment ha d’abanderar aquesta iniciativa, i els nostres pacients i visitants, que han de veure en el nostre Hospital un espai de convivència saludable i sense fums.

La Comissió de treball constituïda vetla perquè es prenguin les mesures oportunes per tal que Son Espases sigui una referència en la conscienciació dels hàbits saludables i en la prevenció del tabaquisme a les Illes Balears i a la resta de l’estat, com ho és en molts altres aspectes.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19