Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Son Espases obre sis línies per a les segones dosis per als menors de 60 anys vaccinats amb AstraZeneca

2 de juny 2021
Esta imagen ilustra que: Son Espases obre sis línies per a les segones dosis per als menors de 60 anys vaccinats amb AstraZeneca

L’Hospital Universitari Son Espases obre demà dimecres, 2 de juny, sis línies de vaccinació per als menors de 60 anys que varen rebre la primera dosi d’AstraZeneca. El nou espai habilitat està situat devora del vestíbul d’Hospitalització (Planta -2, Mòdul N). Estarà obert entre les 8 i les 22 hores, del dilluns al diumenge. Vint-i-cinc professionals per torn —9 infermeres, 9 tècniques auxiliars en cures d’infermeria i 7 administratius— atendran les 1.300 persones que passaran diàriament pel punt de vaccinació de Son Espases.

L’Hospital ha reservat un centenar de places d’aparcaments exclusivament per a les persones que hi vagin a rebre la segona dosi. El punt de vaccinació i les places d’aparcament estan senyalitzades des de l’entrada de l’Hospital.

A les Illes Balears hi ha 37.642 persones menors de 60 anys pendents de la segona dosi. La majoria d’aquestes persones formen part de col·lectius professionals essencials (cossos i forces de seguretat, docents i sanitaris). Fins ara, 24.943 persones han emplenat el formulari. D’aquestes, 21.764 han demanat el vaccí d’AstraZeneca i 3.179 la de Pfizer.

El Servei de Salut va posar en marxa divendres passat la web www.ibsalut.es/2-dosi-az, on les persones interessades poden consultar informació sobre cadascuna de les pautes vaccinals (Pfizer i AstraZeneca).

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19