Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Un projecte de l’UCI Neonatal, guardonat en la primera edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures de Son Espases

10 de maig 2017
Esta imagen ilustra que: Un projecte de l’UCI Neonatal, guardonat en la primera edició del Premi de Projectes d’Innovació en Cures de Son Espases

El projecte “Shhh... Estoy madurando”, presentat pel supervisor d’infermeria de la Unitat de Cures Intensives Neonatal de Son Espases, Juan Carlos Berdeal, ha estat guardonat en la primera edició del Premi Projectes d’Innovació en Cures, impulsat per l’Hospital. El primer premi —dotat amb 2.000 € i finançat per l’Obra Social “la Caixa”— s’ha lliurat en el marc de la jornada organitzada amb motiu del Dia Internacional de la Infermeria.

Amb el projecte guanyador s’intenta reduir el renou de l’UCI Neonatal de Son Espases provocat pels professionals i per la tecnologia instal·lada. L’objectiu és mesurar els decibels i impartir sessions educatives als professionals d’aquesta Unitat per conscienciar-los sobre els efectes del renou, a fi de millorar la salut dels pacients i la qualitat de la feina del personal.

Durant la jornada també s’ha atorgat un accèssit — valorat en 1.000 €
i igualment finançat per l’Obra Social “la Caixa”— a Regina Cortés pel projecte “Cribado nutricional dentro de la práctica asistencial: valoración y análisis de los cuatro instrumentos más utilizados a nivel internacional para su implantación en nuestro entorno asistencial”. L’objectiu d’aquest projecte és detectar precoçment la desnutrició a l’Hospital per tal de millorar la qualitat assistencial. També es pretén detectar casos nous i fer-ne el seguiment.

El públic que ha assistit a la jornada ha votat els treballs candidats als premis d’aquesta primera edició entre una selecció de sis projectes. La Gerència de Son Espases s’ha compromès a implantar el projecte guanyador.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19