Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

43 residents de Medicina acaben la formació especialitzada a Son Espases

15 de maig 2020
Esta imagen ilustra que: 43 residents de Medicina acaben la formació especialitzada a Son Espases

Quaranta-tres residents de Medicina han finalitzat la formació especialitzada a l’Hospital Universitari Son Espases. Aquests professionals han estat entre quatre i cinc anys formant-se –depenent de l’especialitat triada– com a futurs especialistes i han tengut l’oportunitat de rotar per diferents serveis i tenir una visió global de l’Hospital. 

Del total de les 34 especialitats acreditades, enguany han acabat residents de trenta especialitats: Anàlisis Clíniques (2), Angiologia i Cirurgia Vascular (1), Anestesiologia i Reanimació (2), Anatomia Patològica (1), Cardiologia (2), Cirurgia General i Digestiva (2), Cirurgia Oral i Maxil·lofacial (1), Dermatologia (1), Aparell Digestiu (1), Endocrinologia i Nutrició (1), Farmàcia Hospitalària (1), Hematologia i Hemoteràpia (1), Immunologia (1), Microbiologia (1), Medicina Interna (2), Medicina Intensiva (2), Medicina Nuclear (1), Nefrologia (1), Pneumologia (1), Neurocirurgia (1), Neurologia (2), Obstetrícia i Ginecologia (2), Oftalmologia (1), Oncologia Mèdica (2), Otorrinolaringologia (1), Radiologia (3), Radiofarmàcia (1), Radiofísica (1), Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica (2) i Urologia (2).

Durant l’acte, que s’ha hagut de fer en tres torns per garantir la distància de seguretat, el director gerent de Son Espases, Josep Pomar, els ha donat l’enhorabona com a nous especialistes, els ha recordat que tenen un compromís moral amb la societat i els ha encoratjat a seguir formant-se en centres de referència internacionals. També han estat presents la cap d’Estudis de Formació Especialitzada, Ana Cremades, i els subdirectors mèdics, Marta de la Cruz, María Jesús Hernández-Coronado i Antonio Moreno. 

Enguany, també han finalitzat la seva formació a Son Espases sis pediatres i dues infermeres de pediatria, de la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria; i dos psiquiatres, un psicòleg clínic i dues infermeres de Salut Mental, de la Unitat Docent Multiprofessional de Salut Mental.


Adrià Ferrer, del Servei de Medicina Interna, premi al millor resident

Durant l’acte d’acomiadament dels residents, també s’ha lliurat el premi al millor resident de la promoció. Enguany, els residents i la Comissió de Docència de l’Hospital han elegit Adrià Ferrer, del Servei de Medicina Interna, com a millor resident. Tant els residents com la Comissió de Docència han destacat la seva excel·lent tasca assistencial i la seva implicació. Per fer l’elecció, s’han tengut en compte aspectes com ara la formació, les publicacions a revistes i la recerca, entre d’altres.

També s’ha reconegut la tasca d’altres residents: Marcelo García, d’Aparell Digestiu; Natàlia Pujol i Carla Soldevila, de Cirurgia General i Digestiva; Alba Verano, de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial; José Antonio Titos, de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia; Julián Boix, de Dermatologia; Maria Teresa Janer i Laura Soliva, de Medicina Intensiva; Pablo Arturo Fraile, de Microbiologia; Marina Justo, d’Oncologia Mèdica, i Reda Britel i Ángela Calleja, de Radiodiagnòstic.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19