Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

58 residents comencen la formació especialitzada a l'Hospital Universitari Son Espases

28 de set. 2020
Esta imagen ilustra que: 58 residents comencen la formació especialitzada a l'Hospital Universitari Son Espases

Cinquanta-vuit residents inicien avui la seva formació especialitzada en alguna de les trenta-tres especialitats acreditades que té l’Hospital Universitari Son Espases. En total són cinquanta de medicina, tres de farmàcia, tres de biologia, un de física i un de química. Sis dels nous residents, que faran la residència a les especialitats de Cardiologia, Medicina Interna, Dermatologia, Cirurgia Plàstica i Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia d’Adults, se situen entre els 1.000 estudiants amb millor nota a l’examen MIR.

A banda d’aquests residents esmentats, també rotaran per l’Hospital trenta-nou residents més: dinou a la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària (catorze metges i quatre infermers), onze a la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria (vuit metges i tres infermers), quatre a la Unitat Docent Obstetricoginecològica (comares) i sis a la Unitat Docent Multiprofessional de Salut Mental (dos psiquiatres, dos psicòlegs clínics i dos infermers).

El director gerent de l’Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar; la directora mèdica de l’Hospital, Carmen Sanclemente, i la cap d’Estudis de Formació Sanitària Especialitzada, Ana Cremades, han donat la benvinguda als nous residents i els han felicitat per aquesta nova etapa professional que tot just comença. El director gerent els ha recordat que Son Espases és un hospital terciari i el de referència per a tota la població de les Illes Balears i que, durant la seva formació, podran estar en contacte amb tot tipus d’especialitats mèdiques. A més, ha recordat que a les instal·lacions de l’HUSE hi ha la Facultat de Medicina i l’institut de recerca acreditat, IdISBa. Per acabar, Pomar ha manifestat que Son Espases és un centre altament qualificat amb professionals molt compromesos amb la formació.

Els residents seguiran el període formatiu a les unitats docents i, segons l’especialitat, hauran de fer entre quatre i cinc anys de formació, mentre que els d’infermeria n’hauran de fer dos.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19