Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Els infants ingressats reben «El meu quadern de Son Espases», un llibre en què poden expressar les seves emocions i les seves preocupacions durant l’estada a l’Hospital

18 de set. 2020
Esta imagen ilustra que: Els infants ingressats reben «El meu quadern de Son Espases», un llibre en què poden expressar les seves emocions i les seves preocupacions durant l’estada a l’Hospital

A partir d’avui, els infants ingressats a l’Àrea de Pediatria de Son Espases rebran el llibre «El meu quadern de Son Espases» en què podran expressar les seves emocions i les seves preocupacions durant la seva estada hospitalària. Es tracta d’una iniciativa d’humanització de les cures promoguda per la Direcció d’Infermeria de Son Espases i que ha comptat amb la col·laboració i la participació activa de diferents serveis de l’Hospital.

Dibuixar, llegir i jugar són activitats que permeten als infants abstreure’s del procés natural de la malaltia i millorar l’estat emocional, fet que repercuteix de manera positiva en la seva recuperació. I és que en l’hospitalització infantil coincideixen una sèrie de factors que, a vegades, la converteixen en una experiència que pot generar ansietat, tant per als infants com per a la seva família.

A “El meu quadern de Son Espases”, els infants són els protagonistes de la seva pròpia història i hi poden dibuixar, pintar, enganxar adhesius i explicar les seves experiències com a record de la seva estada a l’Hospital.

“El meu quadern de Son Espases” comença amb un missatge positiu de reforç vers els infants: “Aquest Quadern que tens a les mans no explica històries de gegants, de dracs o de pirates, sinó que és un quadern molt especial, tan especial que encara no està escrit. I per què no està escrit? Idò, perquè està esperant que tu ho facis i que ens contis la història d'un nin que és més fort que un gegant, més valent que un drac i més agosarat que un pirata... Aquest nin ets tu. En aquests fulls pots escriure, enganxar, dibuixar... Deixa volar la teva imaginació i quan tornis a casa el podràs mostrar als teus amics i als teus familiars perquè coneguin totes les teves aventures”.

Les il·lustracions han estat elaborades per Ana M. Luis Martínez, professional de l’Hospital, i pel Servei d’Audiovisuals.

On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19