Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

655 corredors participen en la Primera Cursa Son Espases

25 de febr. 2018
Esta imagen ilustra que: 655 corredors participen en la Primera Cursa Son Espases

655 corredors han participat avui matí a la Primera Cursa Son Espases. Es tracta d’una iniciativa de l’Hospital que té com a objectiu promoure l’activitat física i l’esport com a elements fonamentals per millorar el benestar i la qualitat de vida. Els diners recaptats en aquesta primera edició es lliuraran a la Comissió d’Humanització de l’Hospital, que decidirà a quin projecte s’han de destinar.

La cursa ha començat a les 11.00 h amb el recorregut següent: Camí de Son Espases - Camí de la Real, Camí del Molí d’en Terra - Ctra. Valldemossa i, finalment, Escoleta Son Espases.

Aziz Boutoil i Marga Ferragut han estat els guanyadors de la prova absoluta masculina i femenina, respectivament, de 8 quilòmetres. Pedro Olmo i Magdalena Torres han estat els guanyadors de la prova popular de 4 quilòmetres. Es poden consultar els resultats definitius a la pàgina web d’Élitechip: https://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=6105318.

La consellera de Salut, Patrícia Gómez, ha donat la sortida de la Cursa, ha felicitat els organitzadors de l’acte i ha encoratjat els participants. També ha estat l’encarregada de lliurar els premis als guanyadors, juntament amb el director general del Servei de Salut, Juli Fuster, i amb el director gerent de Son Espases, Josep Pomar.

Agraïments

La celebració de la Primera Cursa Son Espases ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada d’una cinquantena de voluntaris (entre professionals de l’Hospital i escoltes de l’Agrupament Eladi Homs), de la implicació d’institucions (Servei de Salut, Institut Municipal d’Esports i Policia Local de Palma) i del suport de les empreses GEE Iberman, Obra Social “la Caixa”, El Corte Inglés, Duet Esports Portitxol, Quely, Amore, The Tribe Concept, Kare i Hospital Universitari Son Espases Societat Concessionària.On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19