Idioma:
Govern de les Illes Balears
Noticia
Inici /

Un pacient de la Unitat de Pal·liatius de l'Hospital General ha mort a conseqüència d'un incendi a l’habitació en la qual estava ingressat

5 de març 2018
Esta imagen ilustra que: Un pacient de la Unitat de Pal·liatius de l'Hospital General ha mort a conseqüència d'un incendi a l’habitació en la qual estava ingressat

Un pacient ingressat en la Unitat de Pal·liatius de l'Hospital General, a causa d’un procés molt avançat de la malaltia, ha mort avui horabaixa, a conseqüència del foc que s’ha declarat a la seva habitació. Els fets, que s'han produït a les 18.15 hores, li han provocat cremades de segon grau que han accelerat el desenllaç de la seva mort. El metge responsable del pacient ha informat els familiars en tot moment i l'Hospital n’ha donat part al jutjat de guàrdia.

En el moment que s’iniciava el foc, un familiar del pacient de l'habitació del costat ha avisat al personal i ha agafat un extintor per apagar-lo. El personal de seguretat ha controlat el foc i, posteriorment, ha avisat als Bombers i als serveis d'emergència del SAMU 061, mentre que han agafat al pacient, que estava estès al terra, i l'han traslladat a una altra habitació per atendre'l.

L'Hospital General de Mallorca, el Servei de Salut de les Illes Balears i la Conselleria de Salut traslladen el més sentit condol a la família del pacient.


On som / Contacte

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Horario

De lunes a viernes 8h - 20h


Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 3, 4, 7, 20, 25, 35


En coche:

Por Passeig del Born

Centraleta
Informació i Programació de Cites
Centraleta
Informació i Programació de Cites
Com arribar

En transporte público:

EMT: Líneas 324En coche

. Por Carrer d'Aragó/Ma-13A

. Por Ctra. de Manacor y Camí Salard

. Por Autopista de Llevant/Ma-19